BOOYA! Jenny Douwes & Blokkeerfriezen halen in 10 uur tijd maar liefst 100.000 EURO OP

Geen categorienov 10 2018, 19:00
Nederland steunt de dappere Friezen.
Dit gaat écht de goede kant op! Waar we vanmiddag nog konden melden dat de magische grens van honderdduizend euro in beeld was voor de Blokkeerfriezen kunnen we nu al berichten dat die grens lang en breed gehaald is. De crowdfundingsactie liep nog maar tien uur en toen was er al een ton opgehaald voor het mogelijke hoger beroep.
Screen Shot 2018-11-10 at 20.11.47
Onze vrienden van GeenStijl hebben er zelfs een mooie meme voor gemaakt:
https://www.instagram.com/p/BqAfRYRHpz1/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=lq2heae322w0
De 100.00o was geschonken door bijna 5.000 individuen. Dit betekent dus dat de gemiddelde gift iets meer dan 20 euro is. Met andere woorden: de crowdfundingsactie wordt gesteund door gewone mensen, niet (alleen) door een paar lui met geld. Heel Nederland staat achter de Blokkeerfriezen.
Het mooiste hiervan is dat zelfs de rechtbank, het OM en de politiek dit signaal niet zomaar kunnen negeren. Hoewel ze dat natuurlijk het liefste wél doen. Zelfs zij moeten toegeven dat -- misschien, heel misschien -- de vervolging en veroordeling van de dappere Friezen niet eens bijna gesteund wordt door het Nederlandse volk.
Maar ja, of ze daar iets mee doen is helaas een tweede. Sterker nog, de arrogantie kennende van dergelijke types gaan ze in hoger beroep alleen maar voor een hogere straf. Alle verzet tegen de politieke correctheid moet immers gebroken worden.
Oh ja, voor we het vergeten: steun de Blokkeerfriezen! Dat doe je hier. Gewoon op de link klikken en een paar euro's doneren. Je (klein-)kinderen zijn je dankbaar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten