Briesende Amber Heard is laaiend vanwege Johnny Depps beschuldiging dat ze leugenaar zou zijn

Briesende Amber Heard is laaiend vanwege Johnny Depps beschuldiging dat ze leugenaar zou zijn

Eén ding moge duidelijk zijn: de strijd tussen de scheidende echtgenoten Johnny Depp en Amber Heard is voorlopig nog niet voorbij. Vandaag vuurde Amber Heard de volgende salvo af.

De aangekondigde scheiding van Amber Heard en Johnny Depp lijkt uit te lopen op een waar bloedbad. Niet alleen beschuldigt Amber Heard haar aanstaand ex-man er van losse handjes te hebben, maar Johnny retourneert die beschuldigingen met de opmerking dat Amber gewoon een leugenaar is. Gisteren mengde Johnny's boezemvriend Doug Stanhope zich in de discussie, door Amber af te schilderen als een meedogenloze manipulator.

Maar Amber is niet van plan om zich lang op haar prachtige kop te laten zitten door het gevolg van Johnny. Via haar advocaten reageert ze, en het beeldschone model is - zachtgezegd - not amused vanwege wat er allemaal over haar gezegd en geschreven wordt:

But now Heard has issued a statement through her lawyer Peter Sample, hitting back at Stanhope and accusing him of 'muckracking'.

Mr Sample told The Wrap: 'The allegations against Ms Heard are absolutely and unequivocally false.'

The statement also said that the claim of blackmail 'has no basis in reality and is nothing but the typical celebrity muckracking for profit.'

Amber is ook bezig met het verzamelen van bewijs tegen Johnny; ze heeft nu een oud-buurvrouw bereid gevonden om te getuigen tegen haar ex-man. Die buurvrouw - Raquel Rose Pennington - is al ruim 13 jaar een vriendin van Amber, en heeft verklaard dat Johnny zijn vrouw meermaals bedreigd heeft. Eenmaal zelfs met een wijnfles die hij - aldus Raquels getuigenis - hij hanteerde alsof het een honkbalknuppel was

Vanuit het kamp van Johnny zelf blijft het stil. Woordvoerders zeggen dat hij vanwege de tragische dood van zijn moeder - ook pas enkele dagen geleden - geen enkel commentaar zal leveren op wat dan ook. En zeker niet op geroddel.

Maar geroddel of niet: als de rechter meegaat in de beweringen van Amber kan hem dat duur komen te staan. Dan hebben we het over vele miljoenen euro's die Johnny verdiend heeft in z'n carrière, en dan zonder pardon moeten worden overgemaakt naar zijn ex-vrouw. Als Johnny z'n onschuld wil bewijzen, kan hij er maar beter werk van maken. Want Amber is vastberaden juist de hele wereld te overtuigen van zijn schuld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties