Deze vader was het niet eens met de tattoo van zijn dochter. Hij besloot haar op hilarische wijze terug te pakken

Deze vader was het niet eens met de tattoo van zijn dochter. Hij besloot haar op hilarische wijze terug te pakken

Het zal je maar gebeuren als nietsvermoedende vader: je dochter stapt ineens binnen met een joekel van een tattoo op haar arm. Hoe reageer je dan? Nou, deze man doet dat zo!

Het is de nachtmerrie van zo'n beetje elke ouder: dat zoon- of dochterlief ineens thuiskomt met een flinke tattoeage op de arm. Die woede en teleurstelling verwerkt iedere vader en moeder vervolgens weer op z'n eigen manier. De vader van Ann had zo z'n eigen, unieke, copingsmechanisme.. Kijk maar.

Dit is namelijk de tattoo die Ann liet plaatsen:

Een mes op haar pols. Hier zit de folie er nog omheen, aangezien de inkttekening nog net nieuw is. Het duurt echter twee volle weken voordat ook vaderlief er achter komt dat zijn oogappeltje een permanente tekening op haar arm heeft laten zetten. Vooral het feit dat het een mes betreft, vindt hij maar gek.

Ann ergert zich groen en geel aan haar vader: "Mijn vader heeft eindelijk mijn tattoo ontdekt, en hij stopt maar niet er kritiek op te leveren."

En die 'kritiek'? Die uit hij vooral met foto's:

CjaS0hDVEAAfCE9.jpg large

En nogmaals:

CjaS0hTUkAAOXKt.jpg large

Ann, ondertussen, begint al aardig veel spijt te krijgen van het feit dat ze haar tattoo heeft laten zetten. Van haar aanvankelijke blijdschap met het mesje op haar arm is nog maar weinig over:

CjZ7alQVAAAmqoC.jpg largeGeen zorgen Ann! Je vader houdt heus van je en heeft vermoedelijk snel genoeg geaccepteerd dat je een tattoo hebt. Hij is snel genoeg weer klaar met deze geintjes.. Beloofd!

Maar totdat het zover is lachen wij ons natuurlijk een breuk met deze hilarische man!

Lees meer over:
vaders prank Dochters tatoeages

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties