Intolerante kinderhaters Parc Margriet uit Nijmegen eisen sluiting speeltuin vanwege geluidsoverlast

Geen categoriejul 10 2019, 16:00
Stop ratten in een te kleine kooi en binnen de kortste keren knagen ze aan elkaar. Hetzelfde geldt ook voor mensen blijkt vandaag maar weer eens. In Nijmegen hebben buurtbewoners namelijk helemaal geen medelijden met kinderen: een speeltuintje moet worden gesloten vanwege 'geluidsoverlast'.
En zelfs de internationale pers krijgt lucht van de situatie zoals The Guardian. En het is ook opmerkelijk nieuws: een speelplaats in Nijmegen nabij Parc Margriet moet dicht en als dit niet gebeurt dan moet de verantwoordelijke school €10.000 betalen per overtreding van het gemeentelijke besluit.
Waar de kinderen dan kunnen spelen in de volgebouwde stad? Ach, dat zal de kinderhaters van Parc Margriet niets uitmaken. Als ze maar rustig zijn, die kinderen. Wellicht kunnen ze de kinderen medicatie toedienen? Daar schijnen ze rustig van te worden en is overigens een best practice in Nederland: met stofjes als dexamfetamine en methylfenidaat mag je je kroost gewoon legaal drogeren: "ja hij is zo druk hé die jongen, maar nu is hij lekker rustig!"
Kinderen horen gewoon te kunnen spelen. Kinderen zijn luidruchtig, dat hoort erbij. En ze halen ook kattenkwaad uit. Als je daar niet mee kunt leven dan moet je gewoon niet naast een speelplaats of school gaan wonen. Maar het recht om kind te zijn doet er bij de kinderhaters in Nijmegen blijkbaar niet toe. Die zouden de kinderen nog liever medicatie toedienen: 'als het maar rustig is'.
Saillant detail: de speelplaats staat er al tientallen jaren terwijl het elite-optrekje van Parc Margriet pas recentelijk is gebouwd, zo meldt GeenStijl. Wat wonen in dat gebouw een stel sneue mensen zeg. Brrrrr!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten