Brutale snotneus duwt een brandweerman opzij om een tankstation te overvallen. De gerechtigheid arriveerde spoedig!

Brutale snotneus duwt een brandweerman opzij om een tankstation te overvallen. De gerechtigheid arriveerde spoedig!

Deze brandweerman knippert even met z'n ogen als hij opzij wordt geduwd door een jong schoffie. Maar de verbijstering duurt gelukkig niet lang!

Een nietsvermoedende brandweerman die alleen even kwam tanken, had onverwachts ineens de middag van z'n leven. Terwijl hij in de rij staat om af te rekenen, krijgt hij ineens een beuk in z'n zij. De man kijkt verbaasd om zich heen, en zit dan dat een jonge gangster naast hem staat die ook maar is begonnen met het tankstation te beroven.

Waar de boef alleen niet op had gerekend, is dat de brandweerman ook een marinier en een worstelaar is geweest. Dus hij neemt drie seconden om het gevaar te analyseren, komt tot de conclusie dat de jongen veel te brutaal is voor z'n leeftijd. En wham!

Vervolgens hoeft de politie alleen de jongen nog maar van de marinier over te nemen. Klaar is Kees!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/MUST-SEE-VIDEO-A-Mansfield-firefighter-takes-down-an-armed-robber-Boom.mp4"][/video]
.

De jeugdige overvaller denkt de volgende keer hopelijk wel twee keer na voordat hij een tankstation probeert te overvallen...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer