shutterstock 1430861876

Build Back Better-adept Boris Johnson omarmt extreme Great Reset-agenda: 'Bedankt voor alles in deze pandemie!'

Geen categoriemrt 15 2021, 11:30
Toen Boris Johnson het stokje overnam van Theresa May als premier van Groot-Brittannië hadden veel conservatieven in Europa goede hoop dat hij het prima zou doen. Hij was een outsider. Hij was pro-Brexit. Hij was géén May. Nou, helaas, het afgelopen jaar is gebleken dat hij de talking points van het World Economic Forum, zoals Build Back Better, ongegeneerd verkondigt. En zijn coronamaatregelen zijn, net als die van Mark Rutte, ronduit extreem.
Boris Johnson heeft een nieuw filmpje online gezet waarin hij de mensen van Noord-Ierland "bedankt" voor wat ze de afgelopen tijd gedaan hebben. Tijdens de pandemie en zo. Want, zegt Johnson, zo kunnen ze zo meteen "samen beter terugbouwen." Met andere woorden: "Build Back Better."
https://twitter.com/BorisJohnson/status/1371185532592590848
Zoals wij al meerdere keren hebben uitgelegd is Build Back Better een slogan van het World Economic Forum en geestesverwante organisaties. Het doel is ‒ dit zeggen ze zélf! ‒ om de pandemie te gebruiken om een andere samenleving te creëren, en met name een andere economie. Eentje die hoegenaamd "duurzaam en inclusief" is. Met andere worden, het is gewoon knetterlinks en nog globalistisch ook.
Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!
In Nederland hebben Henk Krol, Thierry Baudet en Wybren van Haga hier vragen over gesteld, maar het lijkt erop dat niemand in het Verenigd Koninkrijk de moed heeft Johnson te vragen: 'Wat bedoel je eigenlijk met Build Back Better? Wij vonden het oude systeem namelijk eigenlijk heel prima!'
Jammer, hoor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten