Burgemeester Molenbeek: jihadistische wannabe terroristen zijn wel wélkom in Brussel, maar Geert Wilders niet

Geen categorieokt 31 2017, 13:00
De burgemeester van Molenbeek laat weten dat zij 'nooit met extremisten' praat.
Burgemeester Francoise Schepmans zegt dat PVV-leider Geert Wilders en Vlaams Belang-baasje Filip DeWinter hun plan voor aankomende vrijdag wel kunnen afzeggen. De twee zijn van plan om naar het Brusselse Molenbeek te gaan voor een zogenaamde "islamsafari." Nou, zegt Schepmans, daar komt niets van in.

"Ik praat nooit met extremisten! En al helemaal niet als ze hier enkel komen om te provoceren. Waarom zou ik daaraan meewerken?"

Gevraagd of ze het niet gevaarlijk vindt dat ze DeWinter en Wilders op deze manier een "makkelijke overwinning" geeft (aldus het AD), antwoordt ze:

"Ze roepen maar. Ik sta altijd open voor discussie. Maar deze heren komen niet voor discussie, die hebben hun eigen agenda."

En dan maakt mevrouw de burgemeester duidelijk dat zij en die hele politiekcorrecte kliek in Brussel hét grote probleem zijn. Gevraagd over het feit dat drie Parijse aanslagplegers uit Molenbeek kwamen, "net als die op de Thalys en het joods museum" en ga zo maar door, antwoordt ze:

"Zeker, maar voor hetzelfde geld waren ze uit Toulouse, Nice of Marseille gekomen. Je hebt overal wel van die schooiers die in de misdaad belanden en dan via criminele contacten terreurdaden gaan plegen. Wij hadden de pech dat Abaaoud (de organisator van ‘Parijs’ – red.) hier vandaan kwam en hier ook nog eens veel mensen kende. Maar nogmaals: even goed waren ze ergens anders vandaan gekomen."

Met andere woorden: dat is allemaal pure toeval. Heel ongelukkig. Soms zit het even niet mee. Ze hadden net zo goed uit Surhuisterveen kunnen komen. Ofzo.
Nou nee, dat kan dus niet. De reden dat al die terroristen uit Molenbeek komen is dat Molenbeek een broeinest van terrorisme is. Natuurlijk overdrijft Wilders door het 't 'Raqqa' van Europa te noemen, maar overdrijven is niet hetzelfde als liegen. De onderliggende gedachte klopt namelijk wel degelijk.
Maar ja, dat weigert Schepmans dus in te zien. Deze pc-dame heeft liever dat er onschuldige mensen worden opgeblazen door Molenbeekse terroristen dan dat Wilders en DeWinter even langskomen voor een pr-trip. Het zegt alles over haar én over de prioriteiten van de elite in het algemeen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten