BZV Femke Marije veegt de vloer aan met Jesse Klaver: 'Een slecht mens'

BZV Femke Marije veegt de vloer aan met Jesse Klaver: 'Een slecht mens'

GroenLinks-leider Jesse Klaver op verkiezingsbijeenkomst. Via Shutterstock.com, door Alexandros Michailidis

"Een slecht mens." Zo noemt BZV'er Femke Marije GroenLinks-leider Jesse Klaver. En niemand kan haar dat kwalijk nemen.

Femke Marije-Wiersma deed in 2010 mee aan het tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Ze werd verliefd op boer Gijsbert, die uit Abcoude kwam. De twee kregen een relatie, trouwden, en kregen zelfs drie kinderen. Ondertussen zijn ze gescheiden, maar Femke Marije is nog altijd erg actief in de agrarische wereld. Zo werkt ze onder meer voor de Nederlandse Melkveehoudersvakbond én is ze (aanstaand) kandidaat Tweede Kamerlid voor de BoerBurgerBeweging.

Ze is dus weliswaar geen boerin meer, maar ze voelt zich nog wel betrokken bij boeren en de agrarische sector. Geen wonder dat ze daarom, net als Geert Wilders eerder al, woedend gereageerd heeft op een achterlijke anti-boertweet van GroenLinks-führer Jesse Klaver. Hier de tweet van Klaver:

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Femke Marije. "Als je bewust een groep mensen, die daar vanuit machteloosheid en bijna wanhoop staan, zo framed," schrijft ze op Twitter. "Om over hun rug onterecht een punt te maken. Dan ben je in mijn ogen een slecht mens."

Want, gaat ze verder, "zelfs agenten ter plaatse benadrukten dat de sfeer goed was. Jesse liegt. Volksvertegenwoordiger?" vraagt ze zich vervolgens terecht hardop af.

Deze man, Jesse Klaver, is werkelijk een schoft. Hij ageert voortdurend tegen mensen, die vreedzaam demonstreren, maar die woedend zijn omdat gekken als Klaver hun brood willen afpakken. En niet alleen hun brood, en boerderij, maar zelfs hun hele manier van leven. Natuurlijk, ze mogen geen geweld (gaan) gebruiken, maar dat ze witheet zijn en een paar wegen blokkeren? Iedereen met ook maar een beetje empathie kan dat begrijpen.

Maar ja, empathie he. Daar ontbreekt het psychopaten als Klaver nou juist aan.

Lees meer over:
GroenLinks Jesse Klaver Boeren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties