Charles Groenhuijsen gaat dapper door met verspreiden anti-Trump propaganda: kijk naar zijn vrienden!

Geen categoriefeb 11 2019, 12:30
"En Trump wist van niks?"
In Amerika zijn Democraten en hun vrienden in het ministerie van Justitie nu al zo'n twee jaar bezig met een groots onderzoek naar de handel en wandel van Donald Trump. De man die de presidentsverkiezingen won zou immers 'samengewerkt' hebben met Rusland.
Na die vele maanden van onderzoek is er nog geen enkel bewijs gevonden voor die stelling. Ja, een paar van zijn oude medewerkers en / of adviseurs zijn opgepakt (en vervolgd), maar dat komt eerst en vooral door a) dingen die ze deden voor de verkiezingen en b) omdat ze 'gelogen' zouden hebben tegen de onderzoekers; niet omdat ze daadwerkelijk iets fouts gedaan hebben tijdens de campagne. Als een man als Michael Flynn, bijvoorbeeld, eerlijk was geweest, was er niets aan de hand voor hem. En ja, datzelfde lijkt te gelden voor Roger Stone.
Helaas weerhoudt dat linkse Trumphaters er niet van om de juridische problemen van dat soort figuren tegen Trump te gebruiken. Zo ook Charles Groenhuijsen, de voormalige Amerika-correspondent van de NOS:
https://twitter.com/chgroenhuijsen/status/1094843921249824768
Het ergste is dat Charles best weet dat het allemaal veel genuanceerder ligt. Dat interesseert hem alleen niks. Meneer heeft gewoon een hekel aan Trump, en dus moet die het steeds ontgelden.
Op zich is dat wel een beetje merkwaardig. Wie hoopt hij te beïnvloeden met zijn anti-Trump propaganda? De Nederlandse kiezer? Hartstikke leuk, maar die mag niet stemmen in Amerika. Want Charles daar aan heeft ontgaat mij dan ook.
Of zou het hem erom gaan dat hij de hele 'populistische beweging' in diskrediet wil brengen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten