Christie Bokma haalt Sabia door het slijk: 'Rafaël geloofde niet dat ze zwanger was'

Geen categoriemrt 09 2016, 14:00
Christie Bokma, één van de vele exen van Rafael van der Vaart, heeft hard uitgehaald naar Sabia Boulahrouz. Dat deed ze in het blad Story.
De 24-jarige ex van Rafael voegt daar aan toe:

"Rafael zei: 'Ze is gaan geloven in haar eigen leugen'."

Met andere woorden, eerst loog ze bewust, daarna hield ze zichzelf zo ernstig voor de gek dat ze er zélf in ging geloven.
Op de één of andere manier is dat eigenlijk nog erger. Het betekent namelijk dat Rafael ervan overtuigd is dat Sabia ze gewoon niet op een rijtje heeft.
Christie reageert in het gesprek op uitspraken van Sabia. Zo zei Sabia onder meer dat Rafael "tranen van geluk" huilde toen ze hem vertelde dat ze zwanger was. Christie denkt daar net een beetje anders over:

"Rafael vertelde mij dat hij helemaal geen gelukstranen had gehuild. Het was toen al uit! En samen een test gedaan? Sabia was de badkamer uitgekomen met een test en zei dat deze positief was."

Oeps. Dat is toch een beetje anders dan wat Sabia ons wil doen geloven. Beter gezegd: het is precies het tegengestelde.
En dat is niet alles. Christie zegt ook dat Rafael haar vertelde dat Sabia kort voor haar zogenaamde zwangerschap nog gemenstrueerd had... én dat de nanny hem vertelde dat de test niet van Sabia was, maar van haar.
Meer:

"Over de coverfoto op het weekblad Gala zei hij: Ik ben er van overtuigd dat die buik gephotoshopt is. Ik herken helemaal niets van haar buik. Dat is Sabia's buik niet'."

Vervolgens stuurde Sabia echofoto naar Rafael. Het enige probleem?

"Maar de naam, datum en het aantal weken waren van de echo geknipt. De baby was ook wel groot voor het aantal maanden dat Sabia zei dat ze zwanger was. Rafael zei: 'Het is de echo van Solana'."

Solana is het eerste kindje dat Rafael en Sabia zouden krijgen, maar dat helaas dood geboren werd.
Als Christie en Rafael de waarheid vertellen is dat niet mals... en het betekent dat Sabia echt wat serieuze (psychologische) hulp kan gebruiken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten