Ze dacht een nieuwe zeemeermin te zijn. De natuur denkt daar echter nét een beetje anders over...

Ze dacht een nieuwe zeemeermin te zijn. De natuur denkt daar echter nét een beetje anders over...

Hoeveel meisjes hadden niet graag een zeemeermin willen zijn? Geen idee, maar ze hebben allemaal niet goed nagedacht over hun wens. Kijk maar...

Terwijl jongens zich later het beroep van brandweerman, piloot of politieagent willen toeëigenen, antwoorden kleine meisjes vaak hele andere dingen als iemand ze vraagt wat ze later willen worden. Prinses! Moeder! Juffrouw! Zeemeermin!

Ja, zeemeermin. Dat klinkt in kleinemeisjeoren natuurlijk allemaal te gek: lekker een beetje zwemmen in zee terwijl je vissen- en krabbenvriendjes liedjes voor je zingen. Prachtige glanzende schubbenstaart die tegelijkertijd dienst doet als prinsessenjurk: wat begeert een meisjeshart nog meer?

Maar de werkelijkheid is een stuk weerbarstiger. En deze vrouw, die op een rots probeert een zeemeermin te zijn, staat op het punt dat te ontdekken:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/03/zeemeerminlie.mp4"][/video]

Oeps! Volgende keer toch maar weer proberen iets te zijn waar Moeder Natuur géén stokje voor steekt...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties