CNN fantaseert er lustig op los: 'Als Trump snel vermoord wordt kan regering-Obama aan de macht blijven'

Geen categoriejan 20 2017, 6:30
De haters van de linkse media gaan steeds verder. Nu speculeert CNN er lustig los dat Barack Obama nog een beetje langer aan de macht kan blijven als iemand (wie oh wie wil het doen?) Donald Trump vandaag vermoord vóór zijn inauguratie.
Politiekcorrect links zal na de eerste paragraaf hierboven ongetwijfeld weer roepen dat DDS nepnieuws publiceert, maar nee hoor, dit is echt waar (wij berichten namelijk enkel écht nieuws, hoewel vanuit een rechts perspectief geschreven). De idiote nepjournalisten van CNN zijn werkelijk aan het speculeren geslagen over wat er gebeurt als Donald Trump in de komende uren nog snel even uit de weg wordt geruimd. De conclusie van het 'Clinton News Network,' zoals Amerikaanse conservatieven de zender noemen?
Obama mag dan langer aan de macht blijven.
Mooi he?
De Washington Free Beacon legt uit hoe CNN dit onderwerp behandelde:

"Op de dag van de inauguratie wordt een minister aangewezen als mogelijke opvolger, die persoon woont de inauguratie niet bij omdat daar mogelijk iets kan gebeuren," zegt [Chuck] Todd [van CNN]. "Maar het zal geen minister van Trump zijn, aangezien geen van hen nog benoemd is. Het zal een minister van Obama zijn.

Hij zei dat "het Witte Huis nog niet heeft laten weten wie de persoon zal zijn."

Todd vroeg vervolgens aan een expert hoe de opvolging eruitziet vanaf het middaguur.

De voormalige directeur van de Continuity of Government Commission, John Fortier, legde uit dat er twee lijnen van opvolging zijn, één die al klaar is en één die nog niet opgezet wordt tot de inauguratie helemaal achter de rug is.

"En eentje die er niet is tot Donald Trump geïnaugureerd is, echt president wordt, mensen benoemd, en de Senaat die personen goedkeurt," aldus Fortier. Het is mogelijk dat je met een president van de vorige regering eindigt als er een tragedie gebeurt."

Aangezien minister van Buitenlandse Zaken John Kerry officieel weg is om 12 uur Amerikaanse tijd en Rex Tillerson, Trumps genomineerde voor die positie dan nog niet benoemd is, zal die rol worden overgenomen door Tom Shannon, de staatssecretaris voor politieke zaken, die benoemd is door Obama.

Rechtse Amerikaanse media hebben terecht woedend gereageerd op de ziekelijke speculatie van CNN. "Dit is een dagdroom van paniekerige, domme mensen die zichzelf ervan overtuigd hebben dat het einde van de wereld in zicht is nu Trump president wordt," schrijf Rick Moran voor PJ Media. "Ze hebben zichzelf hysterisch gemaakt omdat ze alleen maar praten met mensen die hun hysterie delen. Daardoor zijn ze terecht gekomen in een echokamer waarin ze elkaar steeds gekker maken. Daardoor worden hun fantasieën alleen maar meer gevoed."
Daarnaast vraagt hij zich af hoe de linkse media gereageerd zouden hebben als Fox News een vergelijkbaar item had gemaakt op 19 januari 2009, vlak voor de inauguratie van Barack Obama. Ik denk dat we het antwoord allemaal kunnen raden: ze hadden gesteld dat Fox News duidelijk hoopte dat iemand Obama zou vermoorden.
Ook de website Breitbart.com reageert furieus op de dagdromen van CNN. "CNN droomt van een scenario waarin president Obama aan de macht kan blijven, als de gekozen president Donald Trump en de gekozen vice-president Mike Pence zouden worden vermoord [opgebazen], terwijl ze zich klaarmaken om de eed af te leggen," aldus Warner Todd Huston.
"Terwijl het grootste gedeelte van het land dus uitkijkt naar het feest van vandaag en graag willen horen wat hun nieuwe president te zeggen heeft, is CNN druk aan het nadenken over wat er gebeurt als hij snel nog even wordt opgeblazen. Misschien dat CNN nog steeds vastzit in de tweede stage van het verwerkingsproces: verdriet."
Zieker dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten