Coalitie lijkt al gesmeed! GroenLinks huilt dat FVD posters heeft overgeplakt, VVD biedt aan GroenLinks posters te zullen ophangen

Coalitie lijkt al gesmeed! GroenLinks huilt dat FVD posters heeft overgeplakt, VVD biedt aan GroenLinks posters te zullen ophangen

Verkiezingsposters. Bron: Nancy Beijersbergen / Shutterstock

Op Twitter doet de GroenLinks-fractie Hardenberg 'huilie huilie' omdat hun posters zijn overgeplakt door posters van het FVD. Gelukkig heeft de VVD aangeboden om naast hun eigen posters ook plakkaten van GroenLinks te zullen ophangen. Een fijne kartelsamenwerking tussen GroenLinks en de VVD lijkt dan ook geboren!

Het iets te enthousiaste campagneteam van Forum voor Democratie wilde graag laten weten dat er tijdens de naderende Tweede Kamerverkiezingen op Thierry Baudet gestemd kan worden, dat de lockdown moet worden stopgezet en dat we Nederland weer terug moeten stemmen. Een aantal opgeplakte verkiezingsposters van GroenLinks moesten het daarbij ontgelden.

Een schande natuurlijk, want het komt uiteraard bijna nooit voor dat fanatieke partijpromotors elkaars posters overplakken. Daar heeft GroenLinks zich vast ook nog nooit schuldig aan gemaakt... FVD-leider Thierry Baudet kan echter wel lachen om de plakcoalitie tussen GroenLinks en de VVD: "Wat lief! Kartelpartij helpt kartelpartij! Super jongens! Samen tegen de pestkoppen op het schoolplein!", aldus Baudet op Twitter.

Gelukkig heeft de VVD alvast een vriendschappelijk elleboogje (want handjes schudden mag nog steeds niet) uitgestoken naar GroenLinks en aangeboden om behalve hun eigen VVD-posters, ook een aantal GroenLinks posters op te hangen. Nu is het nog lokaal, maar durf er je hand maar voor in het vuur te steken dat deze 'fijne samenwerking' tussen GroenLinks en de VVD ook ná de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 nog weleens een staartje zou kunnen krijgen. Misschien zelfs wel in de vorm van een minister Klaver in het kabinet Rutte IV.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties