Code Oranje: 'Wij zijn TEGEN klimaattafels en akkoorden blijken NIET effectief!'

Code Oranje: 'Wij zijn TEGEN klimaattafels en akkoorden blijken NIET effectief!'

Richard de Mos. Bron: Kenneth Steffers

In de Echte Jan Podcast, die tot aan de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart geheel in het teken staat van Code Oranje, is Energie Commissaris Ruud Koornstra klip en klaar: "De klimaattafels en akkoorden zijn een farce!"

"We moeten ervoor zorgen dat we met duurzaamheid de burger blij maken en we de economie kunnen versterken en werkgelegenheid realiseren. Afkicken van de (fossiele) effectloze subsidieverslaving. Subsidies worden betaald door de burgers en verdwijnen door deze akkoorden te vaak richting meestribbelende multinationals”, aldus Koornstra, die stelt dat duurzaam niet duur moet zijn.

Code Oranje is tégen miljarden verslindende klimaatakkoorden en onzinnige maatregelen, zoals biomamassaverbranding.

“We zijn voor schoon, voor een sterke duurzame economie, voor het MKB, voor innovatie en voor het ontwikkelen van nieuwe en goedkopere energiebronnen", aldus Koornstra, die pleit voor een Mosgroene agenda "Niemand kan tegen een duurzame, betaalbare, eerlijke en onafhankelijke energiehuishouding zijn".

De Echte Jan Podcast is te beluisteren via Spotify, SoundCloud en ITunes. Elke zaterdag rond 13 uur verschijnt er een nieuwe Podcast.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties