Compleet gestoorde Donald Trump haalt nu zelfs z'n eigen partij door de gehaktmolen

Geen categorieokt 11 2016, 19:00
De mentale crisis bij de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is nu zo erg, dat de zakenman zelfs bereid is om z'n eigen partij voor de leeuwen te gooien. Verbijsterend.
Wie vanmiddag op Twitter keek, kon zien dat iemand er weer publiekelijk een woede-aanval kreeg. Die persoon was uiteraard Donald Trump, die het maar niet kan verkroppen dat hij de Amerikaanse Presidentsverkiezingen niet ruimschoots aan het winnen is. Integendeel zelfs, want het moet bijzonder vreemd lopen wil de Democratische kandidate Hillary Clinton winst nog ontgaan. Kijk maar eens naar deze kaart van peilingentracker FiveThirtyEight. Clinton ligt ruim op kop in alle belangrijke staten. North Carolina, Ohio, Florida, Nevada, Pennsylvania, Iowa en New Hampshire - de swing states van dit seizoen - geven allemaal een blauwe tint aan:
clintontrump-fivethirtyeight
Zelfs de anders dieprode staten Georgia, Alaska en Arizona lijken op koers te liggen om door Clinton veroverd te gaan worden volgende maand, als de huidige trends zich doorzetten. Trump - wiens hele merk gebouwd is op het concept 'winnen' kan zoveel verlies niet aan, en begint nu Jan en alleman in z'n omgeving de schuld te geven van z'n eigen kolossale gefaal. Op Twitter gaat de gezette zakenman finaal door het lint:
2016-10-11Het toont maar weer eens aan dat Trump met zijn opvliegerige persoonlijkheid totaal ongeschikt is om straks een aanwezigheid te vormen in het Witte Huis. Kan je je voorstellen dat hij straks ineens zo boos wordt op een buitenlandse leider en besluit kernwapens in te zetten? Een angstaanjagend scenario, die gelukkig ook door de Amerikaanse kiezers wordt gezien.
Derhalve wordt het nog een maand lang dit soort tantrum-tweetstormen moeten verwerken. Ik zeg: een klein offer als dat betekent dat deze buffoon nooit met z'n kleine vingertjes aan de knoppen mag gaan zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten