Verveel jij je ook wel eens stierlijk op je werk? Kijk dan naar de briljante oplossing van deze man

Verveel jij je ook wel eens stierlijk op je werk? Kijk dan naar de briljante oplossing van deze man

De boog kan niet op alle dagen gespannen zijn, zelfs niet als je aan het werk bent. Op sommige dagen is er simpelweg gewoon weinig te doen. Heb je daar ook wel eens last van? Laat je dan maar eens inspireren door deze held die zelfs het dufste kantoor nog wel omtovert in een hilarisch slagveld.

We kennen ze allemaal wel: van die slome dagen waarop niets op werk gebeurt. Als je dat thuis zou overkomen, heb je vermoedelijk een schuur of een zolder vol spullen om je alsnog te vermaken. Gezelschapsspelletjes, voetballen, schilder- of tekenspullen... maar op je werk, tja.

Eén genie heeft daar nu een oplossing voor gevonden. Hij noemt zichzelf de "kantoor ninja", en in z'n vrije uurtje stroopt hij het pand af op zoek naar de vijand. Of nou ja, bij gebrek aan een vijand willen ballonnen ook wel volstaan:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/10/nietmachineskills.mp4"][/video]

Met alleen een nietmachine, hè? Best wel knap, al blijft het natuurlijk een verveelde kantoormedewerker met een iets te grote fantasie..

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer