Conservatieven geven linksgekkie Brett Kimberlin koekje van eigen deeg

Conservatieven geven linksgekkie Brett Kimberlin koekje van eigen deeg

Brett Kimberlin is een veroordeelde bommenplaatser én een mafketel pur sang. Dat is vervelend, natuurlijk, maar het is nog veel vervelender dat hij er alles aan doet om conservatieve bloggers het zwijgen op te leggen.

Kimberlin is namelijk links - en dan bedoel ik radicaal links. Conservatieven zijn 'de vijand' en moeten kapot worden gemaakt.

En dus valt hij ze continu lastig. Hij stuurt ze dreigbrieven, belt ze op, en zorgt er zelfs voor dat ze 's nachts overvallen worden door boze agenten, die denken dat ze koelbloedige moordenaars zijn.

Lees dit verhaal even op de website Patterico's Pontifications. Patrick Frey - een conservatieve aanklager - is nu al een jaar lang het slachtoffer van Kimberlins gekkigheid. De politie lichtte hem midden in de nacht van zijn bed, omdat hij zijn vrouw zou hebben vermoord. Naar later bleek had Kimberlin of één van zijn vrienden 911 gebeld, en net gedaan of hij Frey was. "I shot my wife". De SWAT-troepen vielen binnen, Frey kwam er maar net met zijn leven vanaf (agenten mogen namelijk schieten in de VS als ze denken dat de verdachte gewapend is).

Het mooie is dat conservatieve bloggers vandaag hebben uitgeroepen tot Brett Kimberlin-dag: ze publiceren allemaal posts over hem, en dagen hem uit om hen het leven zuur te maken. 'Kom maar op, wij zijn er klaar voor".

Laten we trouwens hopen dat Kimberlin binnenkort gearresteerd wordt. Die man is echt niet helemaal gezond. Geestelijk niet, in ieder geval.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer