Coolste vader ter wereld trekt de tand van zijn zoon zoals je nog nooit gezien hebt

Coolste vader ter wereld trekt de tand van zijn zoon zoals je nog nooit gezien hebt

Ouders opgelet: dit is hoe je je jonge kind intens gelukkig maakt met z'n eigen melktanden.

Het is één van de eerste tekenen die een kind vertoont op weg naar volwassenschap: het melkgebit wordt ingewisseld voor 'grotemensentanden.' En dat klinkt inderdaad simpeler dan het is, want de melktanden gaan eerst heel vervelend wiebelen, terwijl diep in het tandvlees de nieuwe tanden al vorm beginnen te krijgen. Langzaam worden de melktanden vervolgens de mond uitgewiebeld.

Een lang en vervelend proces, waar ongeduldige kinderen vaak niet op willen wachten. Die willen de irritante wiebeltanden er zo snel mogelijk uit hebben, zodat ze een fysiek bewijs hebben dat ze geen baby's meer zijn.. maar al echte grote binken. De oplossing is dus tanden trekken.

Maar ja? Hoe dat te doen? De truc van tanden vastbinden aan een deurkruk en dan de deur dichtslaan is al veel te vaak gedaan. Gewoon met een tang is saai, want zo doet de tandarts het ook.

Hoe dan wel? Kijk hoe de onvolprezen Rob Venomous zijn achtjarige zoontje de dag van z'n leven geeft door een tand te trekken met z'n old-timer. Jawel: een heuse race-auto uit de jaren '60 trekt de tand van de achtjarige jongen die niet blijer kan zijn met z'n nieuwverkregen teken van volwassenheid.. én het feit dat z'n vader zo'n held is dat hij z'n Chevrolet Camaro voor hem tevoorschijn wilde halen:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/Tooth-pulling-via-camaro.mp4"][/video]

.

Wat een held. Ik heb er verder geen woorden voor: deze vader moet haast wel de meest hilarische ouder ooit zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
auto's Videos tanden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties