D66 in Amsterdam gaat door met zelf-islamisering: "hoofddoekjes bij politie niet uitsluiten"

Geen categoriejun 16 2017, 21:01
De D66-locoburgemeester van Amsterdam geeft nog steeds niet op en wil meer onderzoek naar de mogelijkheid om hoofddoekjes in te voeren voor agenten.
De liefde van D66 voor moslims kent geen grenzen. Hoewel minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) al heeft aangegeven dat hij geen toestemming zal geven aan de Nationale Politie om de islamitische hoofddoek onderdeel te maken van het politie-uniform, vindt de Amsterdamse locoburgemeester Kajsa Ollongren (D66) dat het laatste woord nog niet over de kwestie is gezegd:

"Je moet op alle mogelijke manieren onderzoeken hoe je meer diversiteit bij de politie kunt bewerkstelligen. Een idee wat je dan niet zou moeten uitsluiten is of het mogelijk is om ook hoofddoekjes toe te staan bij de politie."

Ook de raadsfractie van D66 in Amsterdam wil meer onderzoek naar de mogelijkheid om politieagenten hoofddoeken te laten dragen. "Diversiteit" gaat boven alles.
Islamitische leefregels zijn voor D66 dus belangrijker dan de neutrale uitstraling van de politie. Terwijl de partij altijd op de barricaden staat als het gaat om de scheiding tussen kerk en staat, maakt die scheiding opeens niets meer uit zodra het om moslims gaat. Een coalitie met de ChristenUnie? Uitgesloten, zegt D66. Maar hoofddoekjes voor de politie, gesubsidieerde iftar-maaltijden en gezellig meedoen met de ramadan? Daar zeggen D66'ers geen nee tegen. Hypocrieter kan bijna niet.
De hypocrisie van de D66-locoburgemeester is ook SGP-persvoorlichter Menno de Bruyne niet ontgaan. Hij plaatste een vlijmscherp commentaar:
https://twitter.com/mennodebruyne/status/875463111058137088
De spijker op zijn kop. D66'ers vinden het prima om de politie van Amsterdam te islamiseren en zullen nooit een kwaad woord spreken over de islam. Maar het christendom wordt door de linkse progressieven steevast afgedaan als een overblijfsel uit de Middeleeuwen dat eigenlijk zo snel mogelijk moet verdwijnen. Een kabinet met de ChristenUnie kan niet, maar hoofddoekjes bij de politie zijn geen probleem.
Ook Forum voor Democratie heeft het helemaal gehad met D66 en vindt dat agenten een neutrale uitstraling moeten hebben. Mede daarom doet de partij mee aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. De uitspraken van de locoburgemeester bewijzen immers dat onze hoofdstad het geluid van Forum hard nodig heeft.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/875650252786683904
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten