Daar gaan we weer: Syrische 'asielzoeker' steekt zwangere vrouw dood in Duitsland

Daar gaan we weer: Syrische 'asielzoeker' steekt zwangere vrouw dood in Duitsland

Dit begint steeds gekker te worden. Syrische immigranten slaan opeens massaal toe.

Het gaat helemaal mis in Duitsland. Naast de zelfmoordterrorist in Ansbach sloeg een andere Syrische 'vluchteling' gisteren toe in Reutlingen, in de buurt van Stuttgart. Een 21-jarige man stak daar gisteren een zwangere vrouw dood in een fastfoodrestaurant. Twee anderen raakten gewond.

De dader is gearresteerd door de autoriteiten. Zoals gebruikelijk zeggen die nu dat niets erop wijst dat het een terroristische aanslag was. De dader zou verliefd zijn geweest op de vrouw. Volgens getuigen hadden de twee vlak voor de aanval een woordenwisseling met elkaar.

Een werknemer van het fastfoodrestaurant, Mohammad Alhelo, zegt tegen de Duitse krant de Stuttgarter-Zeitung dat de dader een collega van hem was en dat hij 18 maanden geleden in zijn eentje naar Duitsland was gekomen. Hij zou verliefd zijn geweest op de vrouw -- die overigens van Poolse afkomst is en ook bij de eettent werkte -- die hij gisteren doodhakte.

De autoriteiten grijpen die informatie meteen aan om heel blij en opgelucht te roepen dat het dus geen terroristische aanslag was. Welnee, dit was gewoon een gekke man! Gelukkig maar: niets aan het handje!

Natuurlijk is daar wel een klein probleem mee: deze man komt uit een cultuur waarin eerwraak volkomen normaal is en waarin vrouwen mannen moeten gehoorzamen. Of anders. Zelfs als hij deze aanslag niet pleegde om 'Allah te dienen' heeft zijn actie natuurlijk wel degelijk iets te maken met zijn culturele achtergrond.

Door onze grenzen wijd open te zetten voor 'vluchtelingen' uit het Midden-Oosten laten we niet alleen terroristen toe in Europa, maar ook 'gewone' mannen die vrouwen om het minste of geringste in elkaar rossen (of erger).

En dat betekent dat Duitsland ook deze moordpartij 'te danken' heeft aan het waanzinnige immigratiebeleid van Frau Merkel. Zij is het die letterlijk met de levens van haar landgenoten speelt om haar multiculturele droom te verwezenlijken; zij is het die het mogelijk heeft gemaakt voor al deze (toekomstige) moordenaars om naar Duitsland te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties