Daar gaan we weer: 'Verwarde man' opgepakt bij joods restaurant HaCarmel in Amsterdam

Geen categoriemrt 19 2018, 14:00
Waar zijn Sylvana Simons en haar mederacismeroepers nu?
Het is ongelooflijk, maar het is was vanmorgen wéér raak in Amsterdam. Een deel van de Amstelveense weg is daar vanochtend afgezet door de politie nadat een idiote vent voor het restaurant HaCarel stond "te schreeuwen." Ja, we hebben het dus over dat joodse restaurant dat nu al meerdere keren in korte tijd aangevallen is door anti-joodse radicalen.
De politie zag de man zich live misdragen op bewakingscamera's. Hoewel er geen schade aan het pand is geconstateerd neemt de politie de zaak wél hoog op, al was het maar vanwege de recente geschiedenis.
Volgens de eigenaar van HaCarmel stond de man die "verward" op hem overkwam met een fles te jongleren voor het restaurant. Vervolgens gooide hij de fles in de kliko voor het restaurant. En stond hij dus te schreeuwen. Het moge duidelijk zijn dat de eigenaar en de politie zich daar logischerwijze zorgen om maakten.
Ondertussen is de situatie in Amsterdam zo uit de hand aan het lopen dat zelfs CDA-gemeenteraadsleden zich genoodzaakt voelen om de opkomst van het antisemitisme in de hoofdstad aan de kaak te stellen:
https://twitter.com/DiederikBoomsma/status/975666730742755328
Inderdaad, een grote schande. En het ergste van dit alles is dat linkse partijen zich er totaal niet druk om kunnen maken. Alleen Forum voor Democratie, het CDA en in mindere mate de VVD vinden het belangrijk genoeg om regelmatig iets over te zeggen. De rest van de Amsterdamse politiek interesseert het geen bal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten