´Daar in die Lieve Amsterdamse Grachtengordel´: Twee schietpartijen in 12 uur tijd!

´Daar in die Lieve Amsterdamse Grachtengordel´: Twee schietpartijen in 12 uur tijd!

Bron: AL Robinson / Shutterstock

Het verliep de afgelopen uren weer lekker in onze hoofdstad Amsterdam. In slechts twaalf uur tijd zijn er twee schietpartijen gemeld. Vanochtend werd in de Amsterdamse Rivierenbuurt een man neergeschoten. Enkele uren daarvoor werd de gangsterrapper Bigidagoe nog neergeknald.

De zoveelste schietpartij gebeurde woensdagochtend omstreeks 04.00 uur. Dinsdagmiddag (enkele uren eerder) werd in datzelfde Amsterdam nog de 23-jarige Danzel S. (beter bekend als rapper Bigidagoe) uit Amsterdam-Zuidoost neergeblaft. De politie heeft vooralsnog het nakijken, want bij beide schietpartijen zijn er vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Amsterdam gaat al langere tijd gebukt onder een spoor van geweld. Vaak heeft het te maken met drugsgerelateerde zaken, en ook niet heel zeldzaam zijn daar van die gangsterrappers (drillrappers) bij betrokken. En nee, we gaan deze keer niet linken naar de muziek van de neergeschoten rapper Bibidagoe, want wij hebben tenminste wél muzieksmaak. Hier het bewijs.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer