Daglicht liquidatie in keurige straat Amsterdam

Daglicht liquidatie in keurige straat Amsterdam

De Beethovenstraat, naar verluid een mooie nette liquidatievrije straat, tot gisteren! Op klaarlichte dag werd een 62-jarige crimineel doorzeefd. Via het Parool.

Maandagmiddag wandelde een onbekende man zo Ferilli's Caffè binnen en knapte een 62-jarige crimineel af terwijl er een jong gezinnetje met een baby een paar tafels verder zat. Vervolgens liep (niet rende!) de verdachte weg tussen het winkelpubliek.

Het gaat om een klein gespierd mannetje die de Kroatisch-Amsterdamse crimineel door z'n hoofd heeft geschoten. Vervolgens gooide hij zijn wapen tijdens het vluchten weg in de Jan van Eijckstraat. Er werd hier een pistool met demper gevonden. Omstanders waren natuurlijk volledig verbijsterd. Ze konden niet geloven dat op klaarlichte dag in zo'n nette buurt een liquidatie plaats zou kunnen vinden.

Het slachtoffer werd nog gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht maar overleed vannacht. Hij was een vaste gast in het café volgens de klanten. De dader wisselde vervolgens van kleding en blijkt naast zijn pistool ook diverse kledingstukken te hebben weggegooid. De speurhonden konden hem echter niet achtervolgen en de politie is dus het spoor kwijtgeraakt.

In de recente oplaaiing van geweld is dit een van de preciezere liquidaties waarbij geen omstanders het slachtoffer zijn geworden of er vooralsnog geen sprake is van een vergis moord. Hier en daar lopen er nog wel eens jochies met een AK rond te sproeien waardoor ze de macht over het wapen verliezen en de verkeerde raken, waar deze dader één schot loste op het hoofd van het slachtoffer.

Veilig is het er in ieder geval niet meer te noemen en Amsterdam heeft ook alle schijn tegen. Het wordt steeds brutaler!

Lees meer over:
amsterdam moorden liquidatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties