PVV wil actie tegen Syrische weekendscholen in Nederland

PVV wil actie tegen Syrische weekendscholen in Nederland

The Post Online laat weten dat de PVV wil dat de Rijksoverheid gaat optreden tegen Syrische weekendscholen in Nederland. Deze schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond en Geertje houdt daar natuurlijk niet zo van!

Deze weekendscholen zijn gericht op Syrische statushouders die lessen Arabisch en Koran lessen krijgen. Wilders wil natuurlijk weten hoeveel van dit soort scholen er zijn en waar dat geld vandaan komt om ze te financieren.

De PVV meent dat Nederland prima zonder deze 'islamscholen' kan en dat Nederland zich moet richten op 'uitstekend legale Nederlandse scholen' zodat men gericht is op deelname aan de Nederlandse maatschappij. Ze noemen hierbij de joods-christelijke waarden, normen en cultuur als uitgangspunt.

Liever ziet Geert ze weer vertrekken natuurlijk, die Syriërs. Er schijnen honderden Syriërs huiswaarts te keren vanuit Libanon. Wilders wil dan ook het liefst dat de Syriërs hier weer huiswaarts keren zodat ze hun eigen land weer kunnen opbouwen.

Valt op zich wat voor te zeggen natuurlijk al is het wellicht wat vroeg. De oorlog is namelijk nog niet voorbij al nadert het wel z'n einde. Of Assad en z'n regering wel klaar is voor zo'n grote terugkeer van Syriërs valt ook nog maar te zien. Velen zijn hulpbehoevend óf men heeft de middelen niet om in afzienbare tijd de dorpen en steden weer bewoonbaar te maken. Aan de andere kant zou het prima zijn om ervoor te zorgen dat wie terug kan, ook terug gaat. Enige ondersteuning zou daarbij wel op z'n plaats zijn lijkt me.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties