shutterstock 197420861

DDS Poule des Vaderlands #1: Politici en BN'ers voorspellen uitslag Oranje - Oekraïne

Geen categoriejun 13 2021, 20:54
Over een klein half uurtje begint ons Nederlands Elftal aan een nieuw avontuur. Er is al genoeg geschreven over het beleid van bondscoach Frank de Boer, maar wij hebben namens De Dagelijkse Standaard zelf ook een elftal opgesteld. Van Henk Westbroek tot aan Caroline van der Plas, allemaal werken ze dolgraag mee aan de enige echte DDS Poule des Vaderlands!
De spelers in de ´DDS Poule des Vaderlands´ zijn deze voetbalzomer als volgt:
Fleur Agema (PVV), Richard de Mos (Hart voor Den Haag), Caroline van der Plas (BBB), Robin Pors (The Vengaboys), Henk Westbroek (Legend), (La Vie) Jan Roos, Wybren van Haga, Joost Eerdmans (JA21), Machiel de Graaf (PVV) en Hendrikus van Velzing (FVD).
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Fleur Agema (PVV):
2-1 voor Nederland
Richard de Mos (Hart voor Den Haag):
2-1 voor Nederland
Caroline van der Plas (BBB):
1-2 voor Oekraïne
Robin Pors (The Vengaboys):
1-0 voor Nederland
Henk Westbroek (Legend):
1-2 voor Oekraïne
(La Vie) Jan Roos:
2-0 voor Nederland ¨Klaassen en Gravenberg scoren.¨
Wybren van Haga:
4-1 voor Nederland
Joost Eerdmans (JA21):
3-1 voor Nederland
Machiel de Graaf (PVV):
1-1 gelijkspel ¨De eerste wedstrijd van Oranje valt meestal tegen...¨
Hendrikus van Velzing (FVD):
1-1
Net buiten de selectie gevallen
Helaas vielen er twee personen buiten de selectie van de DDS Poule des Vaderlands. Zo liet professor en DDS-huiscolumnist Paul Cliteur weten ¨geen idee te hebben wie er precies speelt vanavond¨. Daar aan toevoegende: ¨Mijn vrouw zei wel dat we vanavond rond 21.00 uur terug moeten rijden naar Noord-Holland, omdat het dan lekker stil op de weg zal zijn.¨ Ook Thierry Baudet viel helaas buiten de selectie. Baudet kijkt namelijk geen voetbal, laat hij weten aan DDS.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten