DDS video! DDS op bezoek bij het congres van Forum voor Democratie

Geen categoriedec 03 2019, 14:30
Afgelopen weekend was het langverwachte congres van Forum voor Democratie. Na een roerige zomer waren alle ogen gericht op dit congres. Een aantal gebeurtenissen in de week voor het congres lieten zien dat Forum voor Democratie onder leiding van Baudet klaar is voor 2020!
Forum lijkt een 'sterk front op rechts' te gaan vormen, in de dagen voor het congres gebeurde er namelijk enkele bijzondere dingen. De oprichting van Ongehoord Nederland zag vrijwel niemand aankomen. De nieuwe omroep werd direct gesteund door zowel Forum als de PVV.
In zijn vrijdag column gaf Jan Roos aan dat het maar eens moest stoppen met 'elkaar te slopen' op rechts.
Tijdens het congres gaf Baudet hetzelfde aan, Forum wil nog steeds een brede partij worden voor iedereen. Niet links, niet rechts maar juist voor iedereen. Hoe? Dat zullen we komend jaar wel zien!
https://www.youtube.com/embed/XrVVVc0Rw10
Ook Theo Hiddema was uiterst content met de voor Forum zeer geslaagde dag. Waar andere partijen moeite mee hebben lukt Forum toch weer keer op keer: een groot politiek evenement organiseren waar ook tal van leden op af komen!
[video width="854" height="480" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/12/TheoHiddemacongresFvD2019.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten