DDS video! Eric Wiebes over biomassa: 'We moeten wel zorgen het echt duurzaam is, en niet nep!'

DDS video! Eric Wiebes over biomassa: 'We moeten wel zorgen het echt duurzaam is, en niet nep!'

Op het Binnenhof had onze minister Wiebes natuurlijk weer de mond vol over 'verduurzaming'. Wiebes is helemaal fan van biomassa, dit terwijl de kritieken alsmaar toenemen rondom het fenomeen 'biomassa'. Want is het wel echt zo schoon? Wiebes duidt het voor ons.

[video width="854" height="480" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/11/DDSvideoWiebesduurzaamheid.mp4"][/video]

Wiebes is vrij duidelijk, hij wil 'echt duurzaam' onderscheiden van nep. Wat dit ook moge betekenen. Wiebes is namelijk nog steeds van mening dat biomassa cruciaal is voor de verduurzaming van Nederland. Dat hij niet spreekt over de mogelijkheden voor kernenergie is dan weer een gemiste kans.

Ook sprak Wiebes kort over Tata steel, na het tragische nieuws over het schrappen van de vele banen had Wiebes toch een boodschap. De industrie kan hier lering uit trekken, iedereen moet verduurzamen!

[video width="854" height="480" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/11/DDSwiebesduurzaamheid.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties