DDS video! Eric Wiebes over biomassa: 'We moeten wel zorgen het echt duurzaam is, en niet nep!'

Geen categorienov 19 2019, 16:45
Op het Binnenhof had onze minister Wiebes natuurlijk weer de mond vol over 'verduurzaming'. Wiebes is helemaal fan van biomassa, dit terwijl de kritieken alsmaar toenemen rondom het fenomeen 'biomassa'. Want is het wel echt zo schoon? Wiebes duidt het voor ons.
[video width="854" height="480" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/11/DDSvideoWiebesduurzaamheid.mp4"][/video]
Wiebes is vrij duidelijk, hij wil 'echt duurzaam' onderscheiden van nep. Wat dit ook moge betekenen. Wiebes is namelijk nog steeds van mening dat biomassa cruciaal is voor de verduurzaming van Nederland. Dat hij niet spreekt over de mogelijkheden voor kernenergie is dan weer een gemiste kans.
Ook sprak Wiebes kort over Tata steel, na het tragische nieuws over het schrappen van de vele banen had Wiebes toch een boodschap. De industrie kan hier lering uit trekken, iedereen moet verduurzamen!
[video width="854" height="480" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/11/DDSwiebesduurzaamheid.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten