DDS video! Lennart van der Linden (FVD) over het boerenprotest: 'We gaan moties en voorstellen indienen!'

DDS video! Lennart van der Linden (FVD) over het boerenprotest: 'We gaan moties en voorstellen indienen!'

Onze reporter Kenneth Steffers kwam Lennart van der Linden tegen. Van der Linden is Senator en woordvoerder in de Eerste Kamer namens het Forum. Eerder vandaag wist Theo Hiddema al de show te stelen door met bombastische retoriek te verkondigen dat de boeren het kabinet niet moet geloven op hun woorden, maar moeten afwachten wat de daden zullen zijn! Wat zijn de plannen van Forum eigenlijk?

Forum steunt de boeren, dat moge duidelijk zijn. Echter zagen we vandaag al bij veel partijen een verbale switch, veel woorden maar weinig daden. Hoe staat Forum hierin, wat zullen zij doen om toch op te komen voor de boeren? Kunnen we iets verwachten van de partij?

https://www.youtube.com/embed/tv2Zvb6Mk9E

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties