De Antifa lijkt nu echt enge vormen aan te nemen: 'Kill a White on sight. Their silence is violence!'

De Antifa lijkt nu echt enge vormen aan te nemen: 'Kill a White on sight. Their silence is violence!'

Johnny Silvercloud / Shutterstock

Natuurlijk: Elk weldenkend mens is tegen racisme, homofobie en onderdrukking van vrouwen. Daarvoor strijden is alleen maar goed. Maar je moet natuurlijk niet doorslaan in je blinde haat tegenover alles en iedereen in de wereld. Een gruwelijk racistisch en haatdragend affiche van de terreurbeweging Antifa in Schotland draagt in ieder geval niet bij aan het 'antifascistische gedachtegoed'...

De extremistische Antifa-beweging is levendiger dan ooit. En ronduit gevaarlijk. Dat wisten we natuurlijk al, en De Telegraaf schreef daar onlangs ook een heel verfijnd stukje over. Opvallend is dat de Antifa -ofwel de zogenaamde 'antifascisten'- vooral bestaat uit een overwegende club witte blanke boze krakers (ja, ze bestaan nog!) en beroepsdemonstranten.

Overal duikt de Antifa opeens op. Of het nu in Amerika is om te plunderen, of in Rotterdam om te proberen het gezag van burgemeester Ahmed Aboutaleb te ondermijnen (niet gelukt overigens), de Antifa leeft weer. En hopelijk houdt onze Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding deze ongure geweldgroepering goed in de gaten.

In Schotland is een opmerkelijk affiche opgedoken. Of deze daadwerkelijk afkomstig is van de Antifa (altijd waken voor fakenews!) is natuurlijk de vraag, maar de alarmbellen moeten op z'n minst gaan rinkelen:

"Kill a White on sight. Their silence is violence!"

Mocht dit bericht echt afkomstig zijn van de Antifa-beweging, dan is dit heel erg zorgelijk. De Telegraaf schreef het al eerder, Donald Trump zei het publiekelijk, maar het wordt nu tijd dat wij allemaal gaan beseffen dat dit een gevaarlijke tegenstander van de democratie (zoals wij die kennen) is.

Het is tijd om afstand te nemen van het gevaarlijke gedachtegoed van de Antifa!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer