De brutaliteit: 23 ISIS-meiden starten rechtszaak vanuit Syrië tegen Nederland om gratis teruggevlogen te worden

Geen categorieokt 18 2019, 10:00
Terwijl ze zelf nog met hun boerkabips in de Syrische zandbak zitten, hanteren meer dan twintig ISIS-vrouwen wel grote woorden richting de Nederlandse overheid. Ze vinden het niet kunnen dat ons land nog altijd niet de rode loper heeft uitgerold voor deze terreurmeiden. Daarom starten ze nu zelfs een rechtszaak tegen de Staat, om af te dwingen dat zij gratis en voor niets naar Schiphol worden gebracht: “Kom ons halen, anders zijn jullie aansprakelijk voor ons leed.”
Het blijft toch altijd feest met die tientallen Nederlandse ISIS-klanten die nog altijd in Syrië zitten, ook nu Turkije heeft besloten om het gebied binnen te vallen waar het voormalige terreurkalifaat nog maar enkele jaren geleden z'n fundamenten had gebouwd. Het zijn aan luxe verslaafde verwaande meiden, die janken dat ze nu heel hard worden aangepakt door de Syrische en Koerdische autoriteiten. Ze kwamen alleen maar vrijwilligershulp bieden, hoor! En anders waren ze alleen maar het huis aan het schoonmaken, terwijl manlief met AK47 en hakmes 'ongelovigen' en 'afvalligen' letterlijk een kopje kleiner maakte.
Dit soort totaal arrogante terreurdiva's willen nu dat Nederland hen volledig op kosten van de belastingbetaler komt redden uit hun vluchtelingenkampen in Syrië. Ze eisen dat zelfs via een kortgeding dat op 1 november zal dienen. De overheid moet hen komen halen, want anders zwaait er wat:

"Een groep vrouwelijke Syriëgangers en hun kinderen willen de Nederlandse staat via een kort geding dwingen hen op te halen uit de gevangenenkampen in Noord-Syrië. Als dat niet gebeurt, stellen ze de overheid aansprakelijk voor het aangedane leed. Dat meldt de openbare omroep NOS.

De 23 vrouwen en 55 kinderen zitten vast in al-Hol en al-Roj (twee kampen in Noord-Syrië; nvdr) en worden bijgestaan door vijf advocatenkantoren. De vrouwen zijn de afgelopen jaren vanuit Nederland naar Syrië gereisd, veelal om zich aan te sluiten bij terroristische organisatie IS."

Laat die rechter die knotsgekke boerkabiatches lekker daar laten, zeg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten