snapshot2

De Holland's Got Talent-juryleden weten niet wat ze moeten denken als ze hem zien. Maar dan begint hij met zingen...

Geen categorieapr 16 2016, 8:00
De juryleden van het talentprogramma Holland's Got Talent trokken een wenkbrauw op toen een lijvige, onzekere jongen het podium betrad. Wat moesten ze hier nu weer mee? Maar die onzekerheid verdwijnt als sneeuw voor de zon als de jongen begint met het zingen van z'n liedje.
Nick Nicolai is een 18-jarige jongen die geen gemakkelijk leven heeft. Niet alleen is de jongen qua lichaamsbouw nogal aan de forse kant, maar ook wordt hij door velen gepest vanwege z'n uiterlijk. Als de jongen dan ook nog eens aankondigt een onvervalste en bepaald geen eenvoudige soulhit te gaan zingen van Etta James trekken met name Gordon en Angela Groothuizen een significant aantal wenkbrauwen op.
Maar alle twijfel en scepsis verdwijnt in één enkel ogenblik als Nick z'n keel schraapt en begint met het ten gehore brengen van z'n liedje. Dan is er ineens niemand meer in de zaal die nog twijfelt aan het supertalent van de jongen die zo ontzettend gepest wordt:
Dit is een nieuwe superster in de maak! Als Nick het niet ver zal gaan schoppen in de muziekwereld, dan zal niemand dat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten