Ministeries van Justitie en BuZa geven volstrekt belachelijk stripboek aan uitgezette kinderen: links racisme in actie

Geen categorieapr 15 2016, 21:00
De International Organization for Migration (IOM) wordt in Nederland gesubsidieerd door de ministeries van Buitenlandse Zaken en van Veiligheid & Justitie. Ook krijgt het deel van de organisatie dat actief is in ons land geld van de Europese Unie.
De multiculturalisten van de organisatie blijken namelijk linkse racisten pur sang te zijn. Zie dit volstrekt belachelijke stripboek dat ze aan kinderen van asielzoekers geven die uitgezet worden.
De strip heet Ulyana's grote avontuur. Wat haar avontuur dan is, vraag je? Nou, ze wordt samen met haar ouders uitgezet naar het land dat ze eerder ontvlucht zijn. Dat is natuurlijk hartstikke vervelend, maar helaas kan dit soms noodzakelijk zijn; Nederland kan nu eenmaal niet iedereen opvangen. Als er dus gezinnen zijn die in eigen land volgens onze regering niet hoeven te vrezen voor hun leven of vrijheid worden ze uiteindelijk op het vliegtuig gezet, waarna ze een nieuw leven moeten opbouwen in het land van herkomst. In veel gevallen zijn de kinderen van die asielzoekers enorm vernederlandst, en spreken ze hun 'moedertaal' niet of nauwelijks.
Zo ook Ulyana. Het meisje is blond, spreekt keurig Nederlands, maar moet toch terug. Zoiets is natuurlijk bijzonder zwaar, zeker voor het meisje, die ten eerste de keus niet maakte om naar Nederland te komen en ten tweede de keus ook niet maakte om ons land weer te verlaten.
Geen nood, stelt de IOM en met deze organisatie onze ministeries! Terug gaan naar je eigen land (welk eigen land, het meisje is hier opgegroeid!) is hartstikke leuk! Om dat te bewijzen worden enkele voorbeelden gegeven van andere asielkinderen, die stuk voor stuk zeggen dat ze maar wat graag naar huis willen.
Hun redenen zijn echter nogal... laten we zeggen: vooroordelen bevestigend.
Zo is er het Afrikaanse jongetje dat dolgraag terug wil omdat hij het hartstikke leuk vindt om door de savanne te rollen met leeuwen en olifanten:
Screen Shot 2016-04-15 at 18.54.37
Me dunkt dat degene die dit verhaaltje geschreven heeft Jungle Book net een beetje te serieus neemt.
Maar dat is niet alles. Zie ook het voorbeeld van het islamitische meisje dat niet kan wachten om in een tent in de woestijn te wonen:
Screen Shot 2016-04-15 at 18.55.55
Screen Shot 2016-04-15 at 18.56.11
En dan is er ook nog de jongen uit Azië die, zoals elke Aziaat, natuurlijk een geweldige zakenman in de dop is. Want ja, geld verdienen kun je wel overlaten aan die spleetogen:
Screen Shot 2016-04-15 at 18.57.10
De conclusie? Uiteindelijk besluit Ulyana dat het juist fan-tas-tisch is dat ze terug 'mag' naar haar 'eigen' land: ze kan daar heel "gezellig" (letterlijk citaat) met haar oom, haar neefjes en nichtjes, en haar eigen ouders in een veel te klein huis wonen:
Screen Shot 2016-04-15 at 18.59.05
Even kijken hoor:
1. Vooroordelen over Afrikaantjes die lekker worstelen met leeuwen? Check.
2. Vooroordelen over moslims die het heerlijk vinden om in een tent in de woestijn te wonen? Check.
3. Stellen dat moslims hun geloof alleen maar in het Midden-Oosten kunnen belijden? Check.
4. Aziaten neerzetten als op geld beluste harde werkers? Check.
5. En Oost-Europeanen wegzetten als paupers die met z'n allen in een hutje op de hei wonen? Alweer check.
En dan voegen we daar nog aan toe:
6. Op totaal ongevoelige wijze asielkinderen ervan proberen te overtuigen dat het grootste drama in hun leven eigenlijk een geweldige uitdaging is? Check.
Hallo Den Haag, leest u mee? Kan de subsidie die deze organisatie krijgt per direct stopgezet worden? Dit soort racisme -- want dat is het -- hoort niet thuis in Nederland, en zeker niet in stripboeken die aan kinderen worden gegeven. Daar komt nog eens bij dat het weliswaar noodzakelijk is dat bepaalde gezinnen worden uitgezet, maar dat we niet net moeten doen alsof dat één groot feest voor hen is. Dat is het niet: het is een drama. We kunnen op zijn minst verwachten van de IOM en de regering dat ze daar rekening mee houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten