De iPhone X veel te duur? Dit zijn de alternatieven

Geen categorienov 27 2017, 15:25
Dacht je dat het gedaan was met Apple? Think again!
De iPhone X is misschien wel de spannendste Apple in jaren. Het toestel heeft een prachtig full screen ontwerp. De randen langs het grote beeldscherm zijn tot een minimum beperkt en daarmee is de krachtige telefoon relatief compact. Achterop prijken twee voortreffelijke camera’s die tot de absolute wereld top behoren en de premium smartphone is de snelste smartphone van dit moment. Kortom een geweldig apparaat. Maar voor de meeste mensen véél te duur! Liever geen € 1100,- aan een nieuwe smartphone uitgeven? Er zijn gelukkig meer dan genoeg alternatieven te vergelijken.
Het beste alternatief voor de mega dure Apple iPhone X is natuurlijk afhankelijk van iemands prioriteiten. Er zijn mensen die perse een hippe Apple telefoon willen hebben terwijl anderen vooral interesse hebben in de functionaliteiten van de iPhone X. In het eerste geval is de iPhone SE een geweldig alternatief. De krachtige Apple iPhone is lekker compact en schiet prachtige foto’s. Het toestel is op dit moment de meest voordelige Apple iPhone en beschikt over goede specificaties. Voor net iets meer dan 300 euro is een gloednieuwe iPhone SE van jou. Wil je de nieuwste technieken? Dan is het de moeite waard om even te wachten. Volgens de laatste geruchten verschijnt er dan en prachtig nieuw model, de iPhone SE 2.
Een van de beste smartphones van dit moment is de Samsung Galaxy S8. De slanke smartphone van Samsung heeft een prachtig 5,8 inch AMOLED beeldscherm dat vrijwel de gehele voorkant inneemt. Dankzij de Edge is er bijna geen randen meer zichtbaar langs het beeldscherm. De Galaxy S8 beschikt over bijna alle functionaliteiten van de iPhone X en is een uitstekend alternatief. Het toestel heeft geen dual hoofdcamera, maar beschik dan weer over een super snelle vingerafdrukscanner (zij het iets wat onhandig geplaats). De Samsung Galaxy S8 is een uitstekend alternatief voor bijna de helft van de prijs.
Het hippe merk OnePlus lijkt net als Apple een schare trouwe fans te hebben verzameld. Geen vreemde ontwikkeling aangezien de jonge Chinese fabrikant uitstekende smartphone levert met premium specificaties voor een prijs uit het middensegment. De nieuwste generatie OnePlus smartphones is een uitstekend alternatief voor de iPhone X. Sterker nog de hippe OnePlus 5T heeft veel weg van de iPhone 7 Plus. De basis versie kost nog geen 500 euro en voor die prijs krijgt de nieuwe eigenaar een compleet premium toestel in huis. De OnePlus 5T heeft een prachtig groot 6 inch beeldscherm in een relatief compacte behuizing. Het hippe toestel heeft de snelste Android processor en twee uitstekende camera’s.
Voor diegene met een beperkt budget is er ook een geweldig alternatief op de markt. De Huawei Mate 10 Lite heeft een groot 5,8 inch beeldscherm in een relatief compacte behuizing. De Chinese smartphone heeft een krachtige processor uit het midden segment en meer dan genoeg werkgeheugen voor alle apps en games. De Huawei beschikt zelfs over vier camera’s. Het apparaat schiet indrukwekkende portret selfies dankzij twee selfie camera’s. Aan de achterkant heeft de smartphone ook twee camera’s met een uitgebreid camera menu. De Huawei Mate 10 Lite is een full screen smartphone met een rijke uitrusting voor nog een 350 euro.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten