snapshot 25

De Kamervoorzitter en het partijkartel moeten niet zeuren. Thierry Baudet heeft gelijk over 'sluipmoordenares' Schouten

Geen categoriejun 18 2020, 15:34
Och gossie, wat waren ze toch in hun wiek geschoten he, toen Thierry Baudet eerder vandaag faalminister Carola Schouten (ChristenUnie) een "sluipmoordenaar van de agrarische sector" noemde.
Dat vonden ze echt niet kunnen. De minister hoorde het en liet het zelf aan haar voorbij gaan, maar de voorzitter -- Khadidja Arib (PvdA) -- greep wel in. Dat kan toch niet, riep ze. 'Neem het terug!' Dat weigerde Baudet terecht. Oh ja, nou, dan zou zij dit zien als een bewuste belediging, schoffering, van de minister. Oké, het zij zo, aldus Baudet weer.
https://twitter.com/cisdewolf/status/1273561055524990977
Vervolgens kwamen álle vertegenwoordigers van de andere partijen naar de microfoon om ook een duit in het zakje te doen. Ze vonden het vreselijk wat hij zei. Verschrikkelijk. Afgrijselijk. Wat een monster! Dit kan niet!
Oh ja? Weet je wat ik pas "niet vind kunnen?" Dat dit walgelijke kabinet, met de volle steun van het partijkartel, ouderen laat sterven in verpleeghuizen, helemaal alleen. Dat dit kabinet de economie bewust vernietigt door middel van achterlijke coronamaatregelen. Dat dit kabinet boeren willens en wetens kapotmaakt vanwege de klimaatcultus. En dat dit kabinet bewust ouders de vernieling in heeft geholpen in de toeslagenaffaire.
Dát is pas 'afgrijselijk' en 'vreselijk.'
Als Baudet de minister dan metaforisch een "sluipmoordenaar van de agrarische sector" noemt, dan is hij nog héél aardig bezig.
Wat een walgelijke hypocrieten zijn het toch, daar in Den Haag. Alles voor de vorm.
Misselijkmakend.
https://twitter.com/galienmichaelnl/status/1273606216313270273?s=21
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten