De kinderachtige spelletjes zijn begonnen: Baudet buitengesloten bij partijkantoor - sloten zijn vervangen

De kinderachtige spelletjes zijn begonnen: Baudet buitengesloten bij partijkantoor - sloten zijn vervangen

Thierry Baudet maakt een resoluut handgebaar. Bron: FVD / Instagram.

Al enkele dagen is men aan het moddergooien bij het Forum voor Democratie, maar naast het moddergooien zijn inmiddels de kinderachtige spelletjes ook begonnen. Nadat Thierry Baudet een video de wereld in had gestuurd waarin hij lijsttrekkersverkiezingen aankondigden, besloot een deel van het bestuur, toen Baudet eenmaal het partijkantoor had verlaten, snel de sloten te vervangen. De strijd om de partij is uitgelopen in een kinderachtig spel...

Bij dezen een korte tijdlijn van het kinderachtige schouwspel:

?ref_src=twsrc%5Etfw

Allerlei geruchten deden ronde dat dit een actie was van het partijbestuur nadat zij Baudet hadden geloosd. Alhoewel het verwijderen van Baudet te voorbarig was, dit kon namelijk niet zo maar volgens de statuten.

Uiteindelijk bleek inderdaad dat Baudet niet meer zijn eigen werkplek in kon:

?ref_src=twsrc%5Etfw

Deze hele strijd is uitgelopen op een grote circusshow, het is zó triest en tegelijkertijd hilarisch dat Forum-Senator Frentrop er maar het beste van neemt: een koud biertje en wat nootjes en de telefoon bij de hand houden.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties