De nieuwe Nazi’s

De nieuwe Nazi’s

De opmars van de islamitische terreurbeweging ISIS wordt ook door “Nederlandse” politici gesteund.

Abdoe Khoulani, onthoud die naam. Gisteren vond deze Hagenaar het nodig zijn onvoorwaardelijke steun aan de terreurbeweging ISIS uit te spreken. Op zich niet zo erg, gekken houd je altijd. Ware het niet dat deze idioot een gekozen volksvertegenwoordiger is. Moslims in Den Haag besloten in hun onmetelijke wijsheid op 19 maart deze totaalhufter, deze shariatokkie, deze koranklootzak de gemeenteraad in te stemmen.

“Leve ISIS en inshallah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken,” schreef Khoulani op zijn Facebookpagina, zo meldt Omroep West. Met “dat schorem” bedoelt de leider van de "Partij van de Eenheid" natuurlijk sjiieten, want extremistische soennieten als hij vinden aanhangers van deze stroming binnen de islam ketters die zonder pardon dienen te worden uitgeroeid. Schorem? It takes one to know one, zeggen de Angelsaksen. Natuurlijk verwacht ik een aangiftestorm uit progressieve en islamistische hoek, u toch ook?

Godsdienstwaanzinnig

Kastjihadi Khoulani had zich geërgerd aan de reacties op het voornemen van ISIS-sympathisanten, waarvan hij er dus één blijkt te zijn, een demonstratie bij de ambassade van Irak in Den Haag te houden. De “broeders” besloten hun duidelijk als provocatie bedoelde actie toch maar af te blazen, vanwege de voorspelbare storm van protest op hun aankondiging - mission accomplished. Maar Khoulani zag hierin een aantasting van de vrijheid van meningsuiting en vereniging – twee democratische grondrechten waar hij natuurlijk helemaal niet in gelooft, maar die hij wel voor zichzelf en zijn godsdienstwaanzinnige mede-islamisten opeist.

Partijgenoot en veroordeeld drugdealer Arnoud van Doorn deed er nog een - nauwelijks subtieler – schepje bovenop toen hij tweette: “Persoonlijk ben ik niet pro of contra ISIS, ik heb daar onvoldoende kennis van.” Onvoldoende kennis, de kranten staan vol met de moordpartijen, plunderingen, verkrachtingen, kruisigingen en andere oorlogsmisdaden van de ISIS-terroristen. Van Doorn is als de NSB'er die tot ver na de Oorlog volhoudt dat hij geen mening over de Holocaust heeft omdat hij er zich niet voldoende in heeft verdiept.

De nieuwe “Nederlandse” Nazi’s, u vindt ze in extremistische moslimkringen. Het hakenkruis is vervangen door de zwarte jihadvlag, in plaats van de Waffen-SS melden zij zich bij ISIS of het Nusrafront, hun Horst Wessellied vindt u op YouTube, hun partijideologen doen niet onder voor Alfred Rosenberg en Julius Streicher en natuurlijk zijn de Joden ook bij hen de klos. De Partij van de Eenheid van Khoulani en Van Doorn is de moderne NSB: door en door ondemocratisch, fel antisemitisch en ervan dromend Nederland over te leveren aan een vreemde, autoritaire ideologie.

Criminele sympathieën

In 1998 werd de CP’86 op last van de rechter ontbonden. Wel, de Haagse Hizb al-Wehdah doet qua criminele sympathieën niet onder voor de verboden rechts-extremisten. Als nog steeds dezelfde rechtsregels gelden als 16 jaar geleden, is het dan niet tijd dat het Openbaar Ministerie onderzoekt of de politieke vrienden van de meest misdadige terreurbeweging op aarde wel een plaats hebben binnen ons democratische bestel? De vraag is een oude: hoe moet de democratische rechtstaat omgaan met antidemocraten die haar proberen te misbruiken en op termijn af te schaffen? Want laat u geen zand in de ogen strooien: dat is precies wat terroristenvrienden Khoulani en Van Doorn voor ogen hebben.

Genoeg over deze criminelen. Want ook de wel democratische partijen weigeren op te treden tegen ISIS en zijn “Nederlandse” aanhangers. Nog steeds weigert de Haagse politiek jihadisten en oorlogsmisdadigers ook maar een strobreed in de weg te leggen. Nog steeds behouden deze hun nationaliteit, hun recht op een uitkering en zelfs hulp bij het vinden van een huis of baan (iets waar vreedzame landgenoten alleen van kunnen dromen). Het bloed van de door Nederlandse ISIS-terroristen vermoorde Syriërs en Iraki’s kleeft aan de handen van falende politici in Den Haag. En als het aan de Khoulani’s en Van Doorns ligt binnenkort ook dat van Nederlandse Joden, afvalligen, vrouwen, homo’s en eigenlijk van iedereen die niet zoals zij meeloopt met hun krankzinnige doodscultus.

Volg Bart Schut op Twitter en Facebook.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties