De rollator van een kleuter krijgt een geweldige makeover van een internationale tattoo-artiest

Geen categorienov 28 2015, 19:00
Deze jongeman is een wandelend universum. En dat allemaal dankzij een gulle tattoo-artiest.
Henri “Kai” Grabill is twee jaar oud, ontzettend avontuurlijk, energiek... maar helaas heeft hij een ziekte, hypotonia genaamd. Deze ziekte verzwakt de spieren waardoor het moeilijk is om te lopen. Daarom heeft het kleine kereltje een speciale rollator of wandelstoel nodig.
Omdat Kai zo klein is was het bijzonder lastig voor zijn moeder om er eentje te vinden die bij hem paste. Uiteindelijk slaagde ze daarin - hoewel met behulp van een geweldige tattoo-artiest. Zijn moeder legt uit:

"Ik wilde niet dat hij het gevoel had dat het wéér een medisch toestel was. Ik wilde juist dat hij blij en trots was op met zijn rollator op weg te gaan. Het moest een avontuur worden in plaats van een 'klus'."

Daarom nam ze contact op met Nathan Gerger, een tattoo-artiest uit haar stad. Ze stuurde hem een paar schoenen waar Kai dol op is, mooie, drukke, schoenen van Converse. Die konden dienen als inspiratie als hij aan de slag ging met Kai's rollator.
Screen Shot 2015-11-28 at 20.11.29
Nathan besloot om de rollator in een wandelend universum te veranderen, met sterren en enorme, heldere stofwolken. Toen hij het resultaat aan Kai liet zien ging het kleine jongetje uit zijn bol: zo geweldig mooi vond 'ie zijn rollator.
En wie kan hem dat kwalijk nemen?
Screen Shot 2015-11-28 at 20.12.42
Kai's moeder legt uit:

"Hij vindt het niet leuk als iemand anders zijn rollator aanraakt en kan niet wachten om erop uit te trekken. In plaats van dat wij hem moeten dwingen om mee te komen leidt hij nu de weg."

En dat is natuurlijk het allermooiste.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten