De televisie van deze man doet uit zichzelf bizarre dingen. Hij ziet echter niet wat er achter de bank zit..

De televisie van deze man doet uit zichzelf bizarre dingen. Hij ziet echter niet wat er achter de bank zit..

Daar gaat je middagje tv-kijken: verpest door de televisie zelf, die uit zichzelf met het volume gaat rotzooien en zapt tussen de zenders. Kwade tv-kijker, maar dan weet hij nog niet eens wat zijn probleem veroorzaakt!

Het is natuurlijk altijd frustrerend als je televisie stukgaat, en al helemaal als je het probleem niet goed kan plaatsen. Zoals deze vader overkomt: hij zit lekker naar de tv te kijken als deze ineens een reeks onverklaarbare acties onderneemt. Uit zichzelf springt het apparaat naar andere zenders, gaat het geluid uit en wordt de hele televisie zelfs uitgeschakeld.

De vader wordt gek: wat kan in vredesnaam de oorzaak zijn van al die falen?

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/09/14283498_1107586565962940_519893149_n.mp4"][/video]

Voor de kijker komt het antwoord snel: het is zoon Brad, die zich achter de bank verstopt heeft en zo nu en dan met een tweede afstandsbediening een signaal naar de tv stuurt, waardoor z'n vader helemaal gek wordt...

Arme man. Al dat gevloek was dus voor niks. Maar stiekem.. stiekem is dit filmpje toch ook wel bijzonder grappig.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties