Islamitische tiener wilde bloedbad aanrichten bij Buckingham Palace en concert Elton John

Geen categoriesep 17 2016, 21:00
Een Britse tiener van 19 jaar is opgepakt omdat hij vuurwapens en een bomgordel wilde kopen om een aanslag te plegen bij Buckinham Palace. Daarnaast had hij een bloedbad willen aanrichten bij een concert van Elton John, de wereldberoemde Britse zanger.
Haroon Ali-Syed werd opgepakt op het moment dat hij de aanslagen zou plegen, aldus Scotland Yard. Hij zou dat doen uit naam van... ISIS. Jawel: de terroristische organisatie die nog steeds grote delen van Irak en Syrië bezet. De knettergekke IT-student had contact opgenomen met een bombouwer: hij wilde een spijkerbom laten bouwen. Die wilde hij dan inzetten bij het concert dat Elton John afgelopen zondag in Hyde Park gaf. Dit ter 'nagedachtenis' van de aanslager van 11 september, 2001.
Nu is het merkwaardige aan dit verhaal dat je er bijna niets over leest op andere websites. Een radicale moslimgekkie was van plan om honderden mensen te vermoorden, maar de media laten het rustig begaan. Want ach, tja, je moet die moslims natuurlijk niet al te slecht doen lijken, ook niet als je hiervoor de werkelijkheid onder het tapijt moet vegen. Dan doe je dat gewoon: hop, onder het tapijt, niemand die het ziet.
Het is om misselijk van te worden, maar zo gaat dat tegenwoordig in medialan. Pas als zo'n psychopaat daadwerkelijk in zijn opzet slaagt schenken ze er aandacht aan en vragen ze zich vertwijfeld af hoe het toch zo heeft kunnen komen en dat niemand -- voor zij niet! -- dit aan zag komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten