De uitslag van de drugstest van Maneskin zanger is bekend: negatief

De uitslag van de drugstest van Maneskin zanger is bekend: negatief

Het zal voor veel kritische twitteraars en journalisten als een verrassing komen. Maar de zanger van de Italiaanse band Maneskin, Damian David, is negatief getest op drugs. De beelden die de hele wereld overgingen, en waarop het leek alsof hij een lijntje coke deed live op tv, waren dus bedriegend.

?s=21

Volgens veel kijkers, twitteraars en journalisten leken de beelden voor zich te spreken. Zelfs een Franse minister liet vandaag weten dat, als David, drugs had gebruikt, zijn band gediskwalificeerd moest worden. Zò zeer waren veel mensen er dus van overtuigd dat er iets heel spannends aan de hand was.

Maar dat blijkt niet zo te zijn, aldus het Algemeen Dagblad. Bij thuiskomst in Italië heeft David namelijk meteen een drugstest gedaan. De uitslag daarvan is negatief.

Het zag er dus misschien een beetje vreemd uit wat hij deed, maar zijn uitleg klopt wel degelijk; hij deed niets geheims en was waarschijnlijk werkelijk bezig met wat gebroken glas op te ruimen.

Niet heel spannend, natuurlijk. Maar door het op dat moment en op die manier, zo te doen heeft Damian David Eurovisie toch nog spannender gemaakt dan ooit. Waarvoor dank!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties