De volgende stap van de gruwelmachine van ISIS: bloed stelen van onschuldige burgers

Geen categoriejun 10 2016, 18:00
ISIS heeft in haar wanhoop ook haar laatste restje menselijkheid totaal verloren.
Laten we één ding duidelijk maken: ik ben dan misschien kritisch op de beweegredenen van migranten om naar Europa te komen, maar heb er alle begrip voor dat deze mensen hun thuisland hebben willen verlaten, in ieder geval wanneer het om Syrië en Irak gaat. De gruwelijkheden zijn daar namelijk nog lang niet verdwenen: het wordt alleen maar erger.
Alsof het al niet erg genoeg is dat de overgebleven inwoners daar in oorlog leven en al hun bezittingen moeten afstaan aan de strijdende partijen, krijgen ze nu te maken met de honger van ISIS. Het gaat hierbij niet om hun honger naar macht, geld of zelfs seksslavinnen. Nee, het gaat om hun honger naar bloed.
Dit bloed is nodig voor bloedtransfusies. De jihadisten lijden zware verliezen bij de woedende strijd om Fallujah in Irak, en zitten dan ook met veel gewonde strijders opgescheept. In betere tijden zouden ze die gewoon laten sterven, maar op dit moment heeft zelfs bij ISIS een mensenleven nog iets van waarde. Tenminste, het leven van één van hun strijders, en niet dat van de achtergebleven burgers. Die worden op dit moment als bloedbronnen gebruikt, puur om hun eigen gewonden er weer bovenop te helpen. Woningen worden binnengevallen op zoek naar mensen die nog bloed kunnen afstaan, waarbij de 'donateurs' zelf waarschijnlijk niet meer lang zullen leven. Velen mogen al blij zijn als ze één keer per dag eten, en zijn dan ook zwaar verzwakt. Het stelen van hun bloed is voor velen dan ook waarschijnlijk fataal.
Maar zelfs al zouden ze dit doen bij welgevoede dikzakken: het blijft gewoon een barbariteit van ongekend niveau. Zelfs je bloed is nu niet meer veilig voor ISIS. Ze zijn nog net niet in vampiers veranderd, maar het scheelt weinig. Laten we dan ook de adviezen van de vroegere 'vampierbestrijders' ten harte nemen: een zilveren kogel zal ook bij deze monsters wel helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten