De Vrijheidskaravaan van FVD trekt door héél Nederland: Volgend station? Lelystad, vanmiddag!

De Vrijheidskaravaan van FVD trekt door héél Nederland: Volgend station? Lelystad, vanmiddag!

FVD-leider Thierry Baudet praat met een kiezer. Bron: De Dagelijkse Standaard

Als één van de weinige partijen -samen met aspirant Tweede Kamerpartij Code Oranje- trekt het Forum voor Democratie door heel Nederland om in gesprek te gaan met de kiezer. Vandaag deed de zogeheten Vrijheidskaravaan van FVD Aalsmeer aan, maar inmiddels zijn ze onderweg naar het centrum van Lelystad.

In Aalsmeer was het een verkiezingsfeestje, alsof de coronamaatregelen niet bestaan. Natuurlijk werden alle geldende coronamaatregelen nageleefd, maar het FVD wist met hun zogeheten Vrijheidskaravaan toch een klein feestje te organiseren in de beroemde bloemenstad.

FVD-leider Thierry Baudet laat in een telefonische reactie met De Dagelijkse Standaard weten "vol energie" te zitten en ziet zelfs dat zijn partij steeds meer mensen weet te motiveren om tegen het huidige coronabeleid van Rutte III "in verzet" te gaan. "Meer en meer merk ik dat het aantal leden alleen maar toeneemt, dat we de slag weer naar voren hebben gemaakt", aldus een enthousiaste Baudet op campagnetour.

Momenteel is de Vrijheidskaravaan onderweg naar Lelystad, de hoofdstad van windmolenparadijs Flevoland. Zelf kon Baudet -vanwege de geldende coronamaatregelen- niet tegenover De Dagelijkse Standaard bevestigen dat ze onderweg zijn naar de stad van volksheld, ingenieur, waterbouwkundige, minister en gouverneur Lely, maar wij hebben het sterke vermoeden dat er om 15.00 uur ook een klein verkiezingsfeestje zal worden gevierd op het marktplein van Lelystad, aan de voet van het standbeeld van de pionier Cornelis Lely.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties