FVD campagne 01 1

De Vrijheidskaravaan van FVD trekt door héél Nederland: Volgend station? Lelystad, vanmiddag!

Geen categoriefeb 14 2021, 13:30
Als één van de weinige partijen -samen met aspirant Tweede Kamerpartij Code Oranje- trekt het Forum voor Democratie door heel Nederland om in gesprek te gaan met de kiezer. Vandaag deed de zogeheten Vrijheidskaravaan van FVD Aalsmeer aan, maar inmiddels zijn ze onderweg naar het centrum van Lelystad.
In Aalsmeer was het een verkiezingsfeestje, alsof de coronamaatregelen niet bestaan. Natuurlijk werden alle geldende coronamaatregelen nageleefd, maar het FVD wist met hun zogeheten Vrijheidskaravaan toch een klein feestje te organiseren in de beroemde bloemenstad.
FVD-leider Thierry Baudet laat in een telefonische reactie met De Dagelijkse Standaard weten "vol energie" te zitten en ziet zelfs dat zijn partij steeds meer mensen weet te motiveren om tegen het huidige coronabeleid van Rutte III "in verzet" te gaan. "Meer en meer merk ik dat het aantal leden alleen maar toeneemt, dat we de slag weer naar voren hebben gemaakt", aldus een enthousiaste Baudet op campagnetour.
Momenteel is de Vrijheidskaravaan onderweg naar Lelystad, de hoofdstad van windmolenparadijs Flevoland. Zelf kon Baudet -vanwege de geldende coronamaatregelen- niet tegenover De Dagelijkse Standaard bevestigen dat ze onderweg zijn naar de stad van volksheld, ingenieur, waterbouwkundige, minister en gouverneur Lely, maar wij hebben het sterke vermoeden dat er om 15.00 uur ook een klein verkiezingsfeestje zal worden gevierd op het marktplein van Lelystad, aan de voet van het standbeeld van de pionier Cornelis Lely.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten