De Wilders foto's staan weer in de fik in Pakistan vanwege cartoonwedstrijd

Geen categorieaug 21 2018, 19:00
Het is altijd al onrustig geweest in Pakistan maar tussen de aanslagen, drone-strikes, terreur en onrust door is er ook nog tijd voor reacties op het buitenland. Dit keer is Nederland aan de beurt want Wilders' Mohammed cartoonwedstrijd valt natuurlijk niet in goede aard. Via het AD.
Veruit de meest populaire manier van protesteren in dergelijke landen als Pakistan is natuurlijk het printen van een foto of een vlag en die dan voor de camera in de hens steken. Schrikken we van, vinden we heel erg en doen we vervolgens niks op uit. Zo ook deze keer waar tijdens het vlammenprotest men spreekt van een 'verschrikkelijk en schandelijk plan'.
Zo erg vindt men het zelfs dat de Pakistaanse ambassadeur in Den Haag nu de hulp van andere islamitische landen heeft gevraagd om dit probleem aan te kaarten bij de Verenigde Naties. Duizenden mensen gingen namelijk de straat op om de cartoonwedstrijd.
Het lijkt er dus op dat Wilders wel degelijk iets in beweging heeft gekregen met z'n lullige cartoonwedstrijd. Of het echt in de volgende versnelling zal gaan en andere landen zich er mee zullen gaan bemoeien valt nog te bezien. Misschien roept er wel weer iemand een fatwa over Geert uit en zijn straks de Merkel-Lego's niet meer aan te slepen!
De print-shops in Islamabad draaien in ieder geval op volle toeren, komt die economie daar ook eens van de grond.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten