Definitieve mokerslag voor salonsocialistisch Amerika! 'Bernie Sanders stopt, Joe Biden zo goed als zeker tegenstander van Trump'

Definitieve mokerslag voor salonsocialistisch Amerika! 'Bernie Sanders stopt, Joe Biden zo goed als zeker tegenstander van Trump'

Bernie Sanders. Bron: YASAMIN JAFARI TEHRANI / Shutterstock.com.

De linkse tranen stromen rijkelijk vanavond, de favoriete kandidaat van neomarxisten, identitair linkse wappies en andere dromers is gestopt. 'Feel the Burn' is niet meer. Bernie Sanders heeft met zijn campagneteam besloten om te stoppen, en zo vrij baan te maken voor de seniele, enge creep Joe Biden. Wat maar één ding betekent: #FourMoreYears voor Trump.

De keuze was al niet fantastisch bij de Democraten, een tankie/salon-communist of een oude, seniele oorlogshavik. Toch achtte men Bernie Sanders als de beste kandidaat van de twee - iedereen bleef Tulsi Gabbard toch steevast negeren - democraten om het op te nemen tegen Donald Trump.

Nu valt de droom van progressief- en intersectioneel-Amerika in duigen. Ze moeten het gaan doen met de oude Joe Biden, die nauwelijks instaat is om duidelijk te spreken in het openbaar. Onbegrijpelijk dat de partijtop van de Democraten weer voor zo'n beroerd slechte kandidaat gaan.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Dit lijkt al haast een gelopen race voor Trump. Die zal hartstikke blij zijn dat de enige serieuze tegenkandidaat toch te zwak blijkt te zijn om de nominatie van zijn corrupte partij binnen te slepen.

De Democraten beseffen waarschijnlijk niet dat zij hiermee weer een gigantische blunder maken. Vier jaar geleden zeiden ze allemaal 'dit nooit meer', maar nu gebeurt er eigenlijk precies hetzelfde. Ze kiezen weer voor een Democratisch fossiel, die verbaal zal worden vernederd door Trump.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties