shutterstock 1402022795

Definitieve mokerslag voor salonsocialistisch Amerika! 'Bernie Sanders stopt, Joe Biden zo goed als zeker tegenstander van Trump'

Geen categorieapr 08 2020, 19:00
De linkse tranen stromen rijkelijk vanavond, de favoriete kandidaat van neomarxisten, identitair linkse wappies en andere dromers is gestopt. 'Feel the Burn' is niet meer. Bernie Sanders heeft met zijn campagneteam besloten om te stoppen, en zo vrij baan te maken voor de seniele, enge creep Joe Biden. Wat maar één ding betekent: #FourMoreYears voor Trump.
De keuze was al niet fantastisch bij de Democraten, een tankie/salon-communist of een oude, seniele oorlogshavik. Toch achtte men Bernie Sanders als de beste kandidaat van de twee - iedereen bleef Tulsi Gabbard toch steevast negeren - democraten om het op te nemen tegen Donald Trump.
Nu valt de droom van progressief- en intersectioneel-Amerika in duigen. Ze moeten het gaan doen met de oude Joe Biden, die nauwelijks instaat is om duidelijk te spreken in het openbaar. Onbegrijpelijk dat de partijtop van de Democraten weer voor zo'n beroerd slechte kandidaat gaan.
https://twitter.com/BernieSanders/status/1247913426166280192?ref_src=twsrc%5Etfw
Dit lijkt al haast een gelopen race voor Trump. Die zal hartstikke blij zijn dat de enige serieuze tegenkandidaat toch te zwak blijkt te zijn om de nominatie van zijn corrupte partij binnen te slepen.
De Democraten beseffen waarschijnlijk niet dat zij hiermee weer een gigantische blunder maken. Vier jaar geleden zeiden ze allemaal 'dit nooit meer', maar nu gebeurt er eigenlijk precies hetzelfde. Ze kiezen weer voor een Democratisch fossiel, die verbaal zal worden vernederd door Trump.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten