Denemarken wil een soort concentratiekamp voor asielzoekers

Geen categoriejun 05 2018, 16:00
Ze verwoorden het wat netter natuurlijk omdat links anders weer een stad in de hens zet maar 'Europa moet afgewezen migranten in centraal kamp plaatsen' roept toch een bepaald beeld op.
Hoe wat en wie is allemaal nog redelijk onduidelijk volgens het AD. Wel is duidelijk dat die Denen er helemaal klaar mee zijn, dat slappe linkse gelul à la PvdA en GroenLinks omtrent migranten. De Denen willen nu een centrale locatie in een onaantrekkelijke plek in Europa waar de uitgeprocedeerde migranten heen moeten. De plek weten ze nog niet of willen ze nog niet noemen maar ze zouden al hebben gepraat met Oostenrijk. Het lijkt wel alsof ze naar Femke Halsema's asielzoekerghetto ideeën hebben geluisterd en de linkse 'autonomie' uit het oorspronkelijke plan hebben gesneden.
Los van dat je bij zo'n idee compleet links over de zeik hebt omdat ze weer 'fascisme' kunnen roepen lijkt er toch enigszins over te zijn nagedacht. De uitgeprocedeerde asielzoekers die nu volgens een 'laatst aangeraakt' principe niet meer naar hun thuisland kunnen, riskeren met dit plan dus een 'uitzetting' naar een rot plek in Europa. Óók niet leuk!
Er zouden dus meer landen benaderd zijn om dit plan te bespreken maar er is helaas niets bekend naast het eerder genoemde Oostenrijk. Over de meest onaantrekkelijke locaties van Europa mogen jullie in de comments gaan speculeren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten