Veganisten mollen restaurant want 'soortdiscriminatie'

Geen categoriejun 05 2018, 17:00
Frankrijk is weer in de ban van terreur! Moslims? Een aanslag? Nee. Veganisten! 'Boos om soortdiscriminatie'! Aldus de Telegraaf.
Dat links een compleet debiele minderheid heeft was natuurlijk al langer bekend. Van die Black Lives Matter, We Are Here en Antifa malloten die een keer een ruitje tikken, Hamburg in de hens zetten of een demonstratie verstoren. Dat is nog tot daar aan toe en heeft op z'n minst (allerminst, dat wel) nog een begrijpelijke reden. Net als dat je snapt dat als een psychopaat echt gelooft dat hij stemmen hoort die hem wat opdragen, hij daar naar gaat luisteren.
Waar het echter 200% achterlijk wordt is dus nu in Frankrijk waar een paar veganisten een restaurant mollen omdat het restaurant onderscheid maakt tussen sóórten en je raadt het, dat mensen andere soorten onderdrukken met hun macht! Meestal lees je dit soort verhaaltjes op internet als een soort parodie of grap door de (idiote) postmoderne en/of cultuur marxistische te ver door te trekken. Maar iemand heeft deze mafkezen dus zo ver gekregen dat ze zich kwaad kunnen maken over het feit dat een mens meer waard is dan een koe en een koe op het bordje belandt.
Hopelijk verzinnen ze ooit ook organismediscriminatie waardoor ze geen plantaardige producten meer durven te eten en koeien aanvallen om hun dominantie over het weiland. Wat.een.absurde.wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten