Veganisten mollen restaurant want 'soortdiscriminatie'

Veganisten mollen restaurant want 'soortdiscriminatie'

Frankrijk is weer in de ban van terreur! Moslims? Een aanslag? Nee. Veganisten! 'Boos om soortdiscriminatie'! Aldus de Telegraaf.

Dat links een compleet debiele minderheid heeft was natuurlijk al langer bekend. Van die Black Lives Matter, We Are Here en Antifa malloten die een keer een ruitje tikken, Hamburg in de hens zetten of een demonstratie verstoren. Dat is nog tot daar aan toe en heeft op z'n minst (allerminst, dat wel) nog een begrijpelijke reden. Net als dat je snapt dat als een psychopaat echt gelooft dat hij stemmen hoort die hem wat opdragen, hij daar naar gaat luisteren.

Waar het echter 200% achterlijk wordt is dus nu in Frankrijk waar een paar veganisten een restaurant mollen omdat het restaurant onderscheid maakt tussen sóórten en je raadt het, dat mensen andere soorten onderdrukken met hun macht! Meestal lees je dit soort verhaaltjes op internet als een soort parodie of grap door de (idiote) postmoderne en/of cultuur marxistische te ver door te trekken. Maar iemand heeft deze mafkezen dus zo ver gekregen dat ze zich kwaad kunnen maken over het feit dat een mens meer waard is dan een koe en een koe op het bordje belandt.

Hopelijk verzinnen ze ooit ook organismediscriminatie waardoor ze geen plantaardige producten meer durven te eten en koeien aanvallen om hun dominantie over het weiland. Wat.een.absurde.wereld.

Lees meer over:
Terrorisme Frankrijk veganisme

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties