Deugclub 'We Gaan Ze Halen' nu 'We Staan Even Stil': Bus na 120 km al trammelant!

Deugclub 'We Gaan Ze Halen' nu 'We Staan Even Stil': Bus na 120 km al trammelant!

Het is toch werkelijk hilarisch, de bus die DeugForce 'We Gaan Ze Halen' moet helpen bij de geplande mensensmokkel, krijgt na 120 kilometer rijden al panne! 'We Gaan Even Een Monteur Halen'.

Met het opgehaalde geld hebben ze kennelijk een Duitse voormalige OV-bus op de kop weten te tikken. Dat moet wel een koopje zijn geweest want 120 kilometer voorbij Eindhoven viel de luchtdruk van The Smuggler's Machine weg en deden de deuren en de remmen het niet meer. Nou, als er iets goed mis is met een bus dan kun je er donder op zeggen dat zo'n monteur flink gaat cashen. Trek de knip maar, 'We Gaan Betalen'!

De fans van DeugForce zitten nu natuurlijk op het puntje van hun stoel. Enerzijds vanwege het leedvermaak dat zo'n club met dit soort pech opwekt en anderzijds omdat de spanning nu al écht wordt opgebouwd. Als dit Lord Of The Rings was, is dit te vergelijken met Frodo die z'n ring de eerste de beste berg af laat stuiteren en opnieuw kan beginnen, nog voor de eerste dooie is gevallen.

Gaat DeugForce Griekenland nog wel bereiken om zich daar schuldig te maken aan mensensmokkel of falen ze voor de tijd al en geven ze het op? Zal er onderlinge strijd ontstaan tussen de mensen die graag positief in het leven willen staan en vertrouwen blijven houden, en de mensen die tijdens de eerste paar kilometer toch enige twijfels hebben ontwikkeld? Met niks beters op tv en maar weinig nieuws als concurrentie, lijkt DeugForce de spannendste realityserie te worden van dit moment. Tot ze worden opgepakt natuurlijk. Stay tuned, to be continued...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties