Deze agent dacht dat hij een vrouw kwam arresteren. In plaats daarvan redde hij haar leven

Geen categoriejul 16 2015, 20:00
Aanvankelijk leek deze vrouw zichzelf in de problemen te hebben gebracht met de arm der wet. Maar de situatie bleek toch anders in elkaar te zitten.
Toen politie-agent Dustin Clinkscales de weggebruiker voor zich naar de kant beval, had hij de handboeien alvast meegenomen. Hij verdacht de vrouw er namelijk van dat ze aan het bellen was in de auto - iets dat niet alleen gevaarlijk, maar ook illegaal was.
Maar als de auto stopt en Dustin naar de bestuurder toeloopt, ziet hij in één ogenblik dat hij de situatie volledig foute boel is. De vrouw was namelijk niet met een hand een telefoon bij haar oor aan het houden, maar greep naar haar keel. Ze was namelijk aan het stikken in een koekje, en raakte bijna buiten bewustzijn.
Dustin laat geen seconde voorbijgaan en helpt de vrouw onmiddellijk door de Heimlichgreep toe te passen:
[video width="640" height="427" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Austin-Police-officer-saves-woman-choking-on-biscuit2.mp4"][/video]
.
Het koekje komt de luchtwegen uit, en als de vrouw daarna toch ter aarde lijkt te storten, vangt Dustin haar op zodat ze haar hoofd niet stoot.
Na afloop van het incident heeft de vrouw zelf geen reactie gegeven, maar haar vader zegt dat ze erg opgelucht en dankbaar is. Gelukkig ook maar.
En drie hoeraatjes voor deze agent!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten