Deze dappere hond verloor haar vier poten aan de vleesmarkt (oef...), maar haar geest is springlevend

Geen categoriemrt 16 2016, 14:00
Deze geweldige hond werd gered van een zekere dood: ze was niet alleen zwaar mishandeld, en verloor haar vier poten niet alleen, maar haar 'eigenaren' wilden haar ook nog eens opdienen aan restaurantgangers.
Golden Retriever Chi Chi mist alle vier poten, maar op de één of andere manier zit ze nog altijd bomvol levensvreugde. De hond, die opgroeide in Zuid-Korea, is namelijk geadopteerd door een Amerikaans gezin dat bijzonder veel van haar houdt.
Screen Shot 2016-03-16 at 15.20.35
Chi Chi had een vreselijke start in het leven. Ze werd geboren in een zwarte vleesmarkt in Zuid-Korea: hoewel de jongste generatie Zuid-Koreanen weinig tot geen hondenvlees eet geldt dat helaas niet voor oudere generaties. En dus wordt er nog altijd gehandeld in hondenvlees... en dus in honden voor de slacht.
Volgens de organisatie die Chi Chi uiteindelijk redde hingen haar 'eigenaren' haar elke dag op aan haar poten en werd ze dagelijks gemarteld omdat de vleeshandelaren denken dat haar vlees daar malser van werd. Ironisch genoeg werd haar vreselijke behandeling haar redding: ze liep namelijk een infectie op waardoor de slachters dachten dat haar vlees verrot en dus nutteloos was. Het arme dier werd vervolgens in een vuilniszak gedaan en in een container gedumpt.
Screen Shot 2016-03-16 at 15.28.17
Gelukkig voor Chi Chi werd ze toen gevonden door een organisatie die honden als zij redt. Helaas vielen haar poten niet meer te redden, wat daar van over was moest geamputeerd worden.
Screen Shot 2016-03-16 at 15.30.24
Ongelooflijk genoeg probeerde Chi Chi een dag na haar operatie alweer te lopen.
ongelooflijk
Omdat ze zo'n mooie, levendige ziel heeft wilde de stichting die haar gered had haar zo snel mogelijk onderbrengen bij een liefhebbend gezin. En dat lukte. Elizabeth Howell, haar man en hun dochter uit Arizona, Amerika, wilden Chi Chi namelijk maar wat graag adopteren.
En dat lukte.
Screen Shot 2016-03-16 at 15.33.00
Chi Chi werd van Zuid-Korea naar Los Angeles gebracht, en vandaar naar Arizona. Nu heeft ze het bijzonder gezellig met haar nieuwe baasjes die haar de hele dag door verwennen en zielsveel van haar houden:
Screen Shot 2016-03-16 at 15.34.27
Kijk hier een geweldige video over Chi Chi en haar opzienbarende verhaal:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten