Deze ene foto zegt ALLES over de miserabele stand van zaken bij de NS... en het leiderschap van D66'er Roger van Boxtel

Deze ene foto zegt ALLES over de miserabele stand van zaken bij de NS... en het leiderschap van D66'er Roger van Boxtel

Triest, triester, D66.

Dat D66'ers er een enorme bende van maken in de politiek wisten we al, maar blijkbaar kunnen ze er in het bedrijfsleven ook wat van. Zie deze foto die Marc Belinfante vandaag nam in de trein.

Dit is echt een grof schandaal -- en het wordt alleen maar erger. Jaren geleden riep iedereen al dat de NS er iets aan moest doen. Want ook toen werden reizigers al behandeld als koeien die naar de slacht gebracht worden. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Die koeien hebben méér ruimte tijdens hun transport.

In augustus 2015 werd D66'er Roger van Boxtel aangesteld als interim-topman van de NS. In december 2016 werd hij vervolgens benoemd tot president-directeur. Dat blijft hij sowieso tot augustus 2019. Hij heeft nu dus bijna drie jaar de tijd gehad om dit probleem op te lossen.

MAar ja, misschien moet ons dat niet verbazen. Meneer is immers wel prominent lid van Dieptriest66. Dit soort graaiende, incompetente nuttelozen zijn daar eerder regel dan uitzondering.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties